Stokke Crusi verzus Mutsy Evo

nikolabulkova
21. mar 2015

Prosim poradte ktory je lepsi?

siska53
21. mar 2015

@nikolabulkova Ked uz trvas na týchto, tak stabilnejsi mi pride Mutsy evo. Ma aj vacsie kolieska.

lenka.s
21. mar 2015

@nikolabulkova zavisi od toho, ake mas priority, mam crusi, lebo je vyssi, ma ovela vacsi vanicku, vacsi nakupkny kosik, aj ked je troska mohutnejsi, som spokojna

nikolabulkova
autor
21. mar 2015

@siska53
Ty by si ktory odporucila?

siska53
21. mar 2015

@nikolabulkova Za seba - mne vyhovuje klasika.
Ale kocikovat budes ty. No urcite by som odporucila kocik s vacsimi kolesami (aspon 2 nech su velke) a nech nie su plastove. Citala som.tu dost o problemoch s plastovymi kolesami. A aspon dve vacsie ti radim.zo skusenosti so sportiakom - mame 4male kolesa, je tazky na tlacenie a staci par cm snehu a s malymi kolesami sa v nom natrapis - vyskusane a odpozorovane.
A este odporucam kocik odpruzeny,lebo ak kocik neperuje,dieta citi kazdy otras.

Ostatne zavisi od teba. Ja som napr.potrebovala velky kosik a polohovatelnu rucku. Plus ten moj favorit mal aj dalsiu vyhodu,co som.vlastne ocenila pri konecnom.rozhodovani sa.

No kazdy ma vlastne kriteria a skor potrebuje casto skladat kocik do auta a kosik na nakupy nepotrebuje..atd..

siska53
21. mar 2015

@nikolabulkova mnohe si chvalili hartany,preto prikladam link na hartan, co som nasla na nete:
http://www.babymarket.sk/sk/8094/29/hartan-koci...

Skus si pozriet.