Prosim poradte ktory je lepsi?
@nikolabulkova zavisi od toho, ake mas priority, mam crusi, lebo je vyssi, ma ovela vacsi vanicku, vacsi nakupkny kosik, aj ked je troska mohutnejsi, som spokojna
@siska53
Ty by si ktory odporucila?
@nikolabulkova Za seba - mne vyhovuje klasika.
Ale kocikovat budes ty. No urcite by som odporucila kocik s vacsimi kolesami (aspon 2 nech su velke) a nech nie su plastove. Citala som.tu dost o problemoch s plastovymi kolesami. A aspon dve vacsie ti radim.zo skusenosti so sportiakom - mame 4male kolesa, je tazky na tlacenie a staci par cm snehu a s malymi kolesami sa v nom natrapis - vyskusane a odpozorovane.
A este odporucam kocik odpruzeny,lebo ak kocik neperuje,dieta citi kazdy otras.
Ostatne zavisi od teba. Ja som napr.potrebovala velky kosik a polohovatelnu rucku. Plus ten moj favorit mal aj dalsiu vyhodu,co som.vlastne ocenila pri konecnom.rozhodovani sa.
No kazdy ma vlastne kriteria a skor potrebuje casto skladat kocik do auta a kosik na nakupy nepotrebuje..atd..
@nikolabulkova mnohe si chvalili hartany,preto prikladam link na hartan, co som nasla na nete:
http://www.babymarket.sk/sk/8094/29/hartan-koci...
Skus si pozriet.
@nikolabulkova Ked uz trvas na týchto, tak stabilnejsi mi pride Mutsy evo. Ma aj vacsie kolieska.