Stokke Crusi - skúsenosti

mimacek
30. mar 2014

Rada by som sa opytala mamiciek, ktore maju Stokke crusi, aku mate skusenost, paci sa mi, ze je lahky, bezpecny a jednoducho skladatelny a ze ma vanicku a aj sportovu cast dost vysoko, ze nie je potrebne sa k dietatku zohynat. Jedine neviem ci nie je moc tvrdy, tym ze nema odpruzene kolieska.
Mozete mi prosim napisat vase skusenosti? Dakujem.

mimacek
autor
31. mar 2014

poprosila by som Vas aspon o nejake postrehy z vlastnej skusenosti, dakujem

bimba01
4. aug 2014

Ahoj. Kupila si si ho nakoniec? Dik
@mimacek

mimacek
autor
4. aug 2014

Ano kupila a vozime sa v nom velmi radi, ja som maximalne spokojna a kedze mame krasny cerveny, snad nas nikto neuriekne ;)

bimba01
4. aug 2014

Prekrasny. Ja mam 8mesacnu. A rozmyslam o kupe crusi sportovej casti. Ty si kupila vanicku ci oboje? Mas aj nejake negativa ci je to superkociar? 🙂
@mimacek

bimba01
4. aug 2014

@mimacek a kupila si bovy ci z druhej ruky? Odkial?

mimacek
autor
5. aug 2014

@bimba01 ahoj, mozno jedine negativum, ze tie plasty pocujes ked ides cez velmi nerovny teren, ale inac je lahucky, jednoducho ovladatelny, mala v nom spinka lepsie ako v posteli. My sme kupili komplet hlboky, sportovy aj vajicko izi sleep, no a nehovoriac ze nas aj ludia zastavia na ulici ze aky krasny kociarik ;)

katka_77
19. okt 2014

@mimacek Aké su prosím ta tie kolieska? Ja nad ním tiez rozmýšľam. Su úplne plastové alebo gumenne? Dakujem 🙂

mimacek
autor
19. okt 2014

@katka_77 ahoj, tie kolieska su z tvrdenej gumy, nie su nafukovatelne a fajn do mesta, ale nie do tazkeho terenu, pretoze jedine co mozem vytknut tomuto kociariku je ze neperuje velmi ale mimo toho s nim milujem chodit na prechadzky a vanicka je pekne velka a pevna, nie taka tvrdena latka, plus cely kociarik je lahucky a perfektne sa s nim manevruje aj manipuluje pri skladani, uz sa tesim, ked budeme pouzivat sportak.

katka_77
19. okt 2014

@mimacek Dakujem velmi pekne. 🙂 Takze take penové su tie kolesa?