Rada by som sa opytala mamiciek, ktore maju Stokke crusi, aku mate skusenost, paci sa mi, ze je lahky, bezpecny a jednoducho skladatelny a ze ma vanicku a aj sportovu cast dost vysoko, ze nie je potrebne sa k dietatku zohynat. Jedine neviem ci nie je moc tvrdy, tym ze nema odpruzene kolieska.
Mozete mi prosim napisat vase skusenosti? Dakujem.
@bimba01 ahoj, mozno jedine negativum, ze tie plasty pocujes ked ides cez velmi nerovny teren, ale inac je lahucky, jednoducho ovladatelny, mala v nom spinka lepsie ako v posteli. My sme kupili komplet hlboky, sportovy aj vajicko izi sleep, no a nehovoriac ze nas aj ludia zastavia na ulici ze aky krasny kociarik ;)
@katka_77 ahoj, tie kolieska su z tvrdenej gumy, nie su nafukovatelne a fajn do mesta, ale nie do tazkeho terenu, pretoze jedine co mozem vytknut tomuto kociariku je ze neperuje velmi ale mimo toho s nim milujem chodit na prechadzky a vanicka je pekne velka a pevna, nie taka tvrdena latka, plus cely kociarik je lahucky a perfektne sa s nim manevruje aj manipuluje pri skladani, uz sa tesim, ked budeme pouzivat sportak.
poprosila by som Vas aspon o nejake postrehy z vlastnej skusenosti, dakujem