Stokke beat, máte niektorá tento kočík?

reabullow
6. nov 2019

Ahojte,má niekto z vás už tento kočík? Chcem ho kúpiť na Vianoce ale niesu naň zatiaľ žiadne recenzie tak ak by sa niekto našiel a napisal mi aj plusy a mínusy budem rada

ericka_123
6. nov 2019

Skús cez poradňu napísať do kočíkovej poradne, Elie je odborníčka určite dobre poradí.

matya12
6. nov 2019

@reabullow Je to novinka, čiže skúsenosti nájdeš asi málo.. Ale mne na predajni predavačka tento kocik predstavila ako kombináciu trailzu a xplory, čiže by som mu dôverovala. Teda pre priaznivcov Stokkáčov... Odporca tejto značky ti ho určite neodporučí už len z princípu. Za mňa je Stokke jedna z top znaciek.

saskia_98
6. nov 2019

@matya12 zalezi aj do akeho terenu chces stokke ... Ja som mala tu cest s xplory a teda dedinu nezvladal najlepsie, preto mi pride ako super kocik ale do mesta. 🙂

reabullow
autor
7. nov 2019

@matya12 áno viem že je to novinka a práve preto sa pýtam tu,či nahodou niekto už nemá “otestované”

reabullow
autor
7. nov 2019

@saskia_98 Väčšina času len mesto

reabullow
autor
7. nov 2019

@ericka_123 práve Eli mi ho odporučila,len som chcela vedieť nejakú osobnú skúsenosť

lala123
19. feb 2020

@reabullow prosím ta, kúpila si si nakoniec ten kočík?Lebo ja som mala nanho zálusk ale tak ako sa mi páčil na promo videách tak v predajni sa mi verzia s vaničkou nepáčila resp ta strieška mi prišla tak tenká nijaka(nie na zimu).kupila som nakoniec stokke trailz ale športový by som chcela buď cybex príam alebo možno aj ten beat lebo sa mi veľmi páčil. Ak so ho kúpila si s ním spokojná?

reabullow
autor
19. feb 2020

@lala123 nie nie nakoniec som si kúpila xplory v4