Ahojte,má niekto z vás už tento kočík? Chcem ho kúpiť na Vianoce ale niesu naň zatiaľ žiadne recenzie tak ak by sa niekto našiel a napisal mi aj plusy a mínusy budem rada
@reabullow Je to novinka, čiže skúsenosti nájdeš asi málo.. Ale mne na predajni predavačka tento kocik predstavila ako kombináciu trailzu a xplory, čiže by som mu dôverovala. Teda pre priaznivcov Stokkáčov... Odporca tejto značky ti ho určite neodporučí už len z princípu. Za mňa je Stokke jedna z top znaciek.
@ericka_123 práve Eli mi ho odporučila,len som chcela vedieť nejakú osobnú skúsenosť
@reabullow prosím ta, kúpila si si nakoniec ten kočík?Lebo ja som mala nanho zálusk ale tak ako sa mi páčil na promo videách tak v predajni sa mi verzia s vaničkou nepáčila resp ta strieška mi prišla tak tenká nijaka(nie na zimu).kupila som nakoniec stokke trailz ale športový by som chcela buď cybex príam alebo možno aj ten beat lebo sa mi veľmi páčil. Ak so ho kúpila si s ním spokojná?
Skús cez poradňu napísať do kočíkovej poradne, Elie je odborníčka určite dobre poradí.