Ste spokojní s trojkombináciou kočíka Steggi Lux Retro?

gennara
21. jún 2014

Ahojte, uvazujeme o kupe kocika Steggi lux retro, nikde som vsak nenasla ziadne recenzie. Poznate niekto tento kocik? Ake mate s nim skusenosti? Velmi pekne dakujem za kazdu info.

svetlusska
21. jún 2014

ahoj, znama mala podobny kocik ale inu znacku. sportovu cast vyuzila minimalne kedze konstrukcia nebola prisposobena na sportovu cast...mala sa jej par krat skoro vykotila z kocika kedze ked sa trocha nahla dopredu tak kocik sa prevazil...ona ale mala polsky kocik neviem aky je tento...vanicku si ale velmi chvalila..bola velka, priestranna...a vyborne sa v tom uspavalo babo kedze sa vyborne hojda oproti ostatnym kocikom....vravela mi ze ak by mali druhe tak uz kupi len cisto takyto kocik ale bez sportovej casti.

1104
22. jún 2014

Ja som ho kupovala pred rokom teraz používame už športovú časť, ja som spokojná . Hlavne je to priestrany kočík a super hojdavý 🙂

andulam
22. jún 2014

Tiez som nikde nevedela najst recenzie na tento kocik,ale kupili sme ho 🙂 babatko sa este nenarodilo,ale v obchode sa mi kocik velmi pacil,vsetky jeho casti a dobre sa mi tlacil z obchodu na parkovisko 😀 paci sa mi,ze je taky lahky a pekne hojda.

jasmina232
25. mar 2015

a neviete prosim vas ci sa da niekde pozroet tento kociarik aj v Kosiciach?