Ahojte, uvazujeme o kupe kocika Steggi lux retro, nikde som vsak nenasla ziadne recenzie. Poznate niekto tento kocik? Ake mate s nim skusenosti? Velmi pekne dakujem za kazdu info.
Ja som ho kupovala pred rokom teraz používame už športovú časť, ja som spokojná . Hlavne je to priestrany kočík a super hojdavý 🙂
Tiez som nikde nevedela najst recenzie na tento kocik,ale kupili sme ho 🙂 babatko sa este nenarodilo,ale v obchode sa mi kocik velmi pacil,vsetky jeho casti a dobre sa mi tlacil z obchodu na parkovisko 😀 paci sa mi,ze je taky lahky a pekne hojda.
a neviete prosim vas ci sa da niekde pozroet tento kociarik aj v Kosiciach?
ahoj, znama mala podobny kocik ale inu znacku. sportovu cast vyuzila minimalne kedze konstrukcia nebola prisposobena na sportovu cast...mala sa jej par krat skoro vykotila z kocika kedze ked sa trocha nahla dopredu tak kocik sa prevazil...ona ale mala polsky kocik neviem aky je tento...vanicku si ale velmi chvalila..bola velka, priestranna...a vyborne sa v tom uspavalo babo kedze sa vyborne hojda oproti ostatnym kocikom....vravela mi ze ak by mali druhe tak uz kupi len cisto takyto kocik ale bez sportovej casti.