Baby mate niektorá Venicci Tinum Upline? Ste spokojne? Rozmýšľam nad ním. Ďakujem ❤️
Som veľmi spokojná 👍 perfektný, kvalitný, dobre vyzerá a nemá ho každá. Akurát vanička je väčšia s čím treba rátať pri preprave v aute,ale zasa ja som za ňu rada,lebo malému by v inej už trčali nohy 😃 A navyše aj keď je to mestský kočík,prežil aj rozbitý terén na výlete. Avšak nejaké veľké pruženie nečakaj.
@gr3tch3n ahojky 🙂 ja by som sa ťa chcela opýtať na to odpruženie...bývame na dedine a prístupovú cestu k domu mame len z makadamu a jasne že celkovo tu je nerovný terén na dedine.. rozmýšľam nad ním lebo som čítala v popise že je vhodný aj na nerovnejší terén na dedine ale podľa recenzií vyzerá že to odpruženie pre nás asi nebude stačiť.. vedela by si mi povedať svoj názor? Ďakujem
@milusa26 ahoj, tak ja bývam na sídlisku a teda tie chodníky tu tiež nie sú bohviečo 😀 Ale myslím,že pokiaľ s ním nebudeš chodiť každý týždeň na túru do Tatier mal by to zvládnuť. Kamoška má Cybex a žeby zvládal terén lepšie sa nedá povedať. Ak sú tie cesty u vás ale fakt také zlé asi by som potom investovala do Thule a pod., ktoré sú vyslovene aj do terénu, aby tvoje dieťatko malo kvalitné prechádzky 😊. Tým pružením v predošlom komentári som myslela také,keď vyslovene vieš dieťatko s tým kočiarom "natriasať" hore dole, keďže niektoré to majú radi pri zaspávaní 😀.
Hádam som pomohla.
@fotoportret tak to sa teším 🤗