Ahojte žienky...... tie, čo majú tento kočík, mohli by ste poslať nejaké základné informácie? Je to novinka a nemám možnosť niekde si ho vyskúšať, tak hľadám nejaké informácie hlavne od tých, ktorí už kočík majú a používajú 🙂 Hlavne, či ste spokojné, či je skladný a praktický. Moc pekne vopred ďakujem.
ja som ho bola pozerat v Nitre v Galerii maju ho tam vystaveny a vyzera presne ako na fotkach - je tam ten sedy. Len skoda ze maju iba hlboky kocik ale vyzera pevny, kolieska su dost velke, lahko manipulovatelny, trosku sa da aj hojdat, farba presne ako na fotke a vraj maju uz objednavku na 3 dalsie tejto sedej tusim carbon farby. stoji tam 340e trojkombinacia a dodanie max tyzden. O par mesiacov ho ideme kupit 🙂
zdravím vás ja som tiež tento kočik pozerala hľadám o nom nejaké recenzie. Anya23 tiež som ho pozerala v Galerii moc sa mi zapacil zda sa mi ta pevny aj predavačka ho chvalila ze je fajn ze si ho beru. 😎
ahojte, bola som ho pozrieť v Brendone BA - Rača. Je krásny, priestranná veľká vanička, dobré odpruženie, vyzeral byť lahko ovládateľný - aspoň čo som skúšala, no jedinú nevýhodu vidím v odpájaní a nasadzovaní vaničky/športovej časti, je to troška "zložitejšie" ako pri iných kočíkoch, no zas je to len o sile zvyku a váha, ale skúšala som si ho len tak troška poťažkať keď bol zložený a na to že mám teraz 56kg tak to bolo v pohode 🙂 inak je krásny 🙂
Ahojte,
my sme si s manželom vybrali tiež tento kočík. Boli sme sa naňho pozrieť v Brendone v BA-Rača. Môžeme povedať, že po obhliadke si ho ideme aj objednať cez internet. Je úplne skvelý. Veľká vanička (najväčšia vanička zo všetkých kočíkov, ktoré tam boli), chloe21 písala, že je zložitejšie odpájanie častí kočíka. Ja by som povedala opak- veľmi jednoduché. 2 červené jazýčky na oboch stranách stlačíš k sebe a vyberieš. Skúšali sme aj vajíčko do toho zacvaknúť a dosť v pohode. Tak isto sme skúšali ho zložiť- tiež veľmi jednoduché a praktické. Dajú sa odpojiť aj všetky 4 kolesá ak by bolo treba. Kočík je veľmi dobre odpružený, ľahko ovládateľný (chodili sme s ním aj po predajni-dobre sa s ním točilo, zatáčalo...). Na spodu je "košík" ktorý sa dá uzavrieť zipsami. Čo sa týka farby. Čakáme dievčatko a vybrali sme si typ farby CARBONE- čierno šedý. (Pôvodne sme chceli ružovo-šedý). Ako sme si pozreli tento kočík išli sme si pozrieť aj iné kočíky no žiadny sa nám nepáčil. Tento nám pripadal taká klasika.
http://www.brendon.sk/products/list?searchtext=...
Je to tento? Majú ho v Brendone v BA. Nezájdete tam? Nebrala by som v žiadnom prípade kočík bez obhliadky.