Ste spokojné s kočíkom NeoNato Puro?

adrianita1
25. apr 2016

Ahojte, zaujimalo by ma ci mate niekto kočík NeoNato Puroa a ako ste spokojne? Neviem sa rozhodnut. Dakujem 🙂

mya19
27. apr 2016

@adrianita1 Kúpili sme ho min. Týžden ... Verím ze budeme spokojní

agondasova
3. máj 2016

@mya19 vedela by si mi prosim poslat vnutorne rozmery vanicky?..bojim sa ze je dost nizka..nakolko malu v nej budem musiet mat aj cez zimu...dakujem.

mya19
3. máj 2016

@agondasova vnútorný rozmer: 85 x 34 cm

drobex
3. máj 2016

85 je dlzka a 34 je širka...ale vedela by si mi prosim poslat kolko ma na vysku?..dakujem 😉

adrianita1
autor
4. máj 2016

Ahojte, nakoniec som kupila iny kocik cybex priam.

mya19
14. máj 2016

@drobex výška vaničky je 22 cm 🙂

drobex
14. máj 2016

@mya19 Dakujem....tak uz sa len rozhodnut 😉

gab_riella
15. máj 2016
Používateľ gab_riella je nedôveryhodný
Je možné, že nejde o reálnu osobu, ale o profil alebo viacej profilov vytvorených za účelom propagovať konkrétne výrobky/služby alebo účelovo manipulovať diskusiu. Pozri príspevky od gab_riella.

@mya19 ja sa smiem opýtať či ste ho neobjednávali online? ja ho akosi nikde v predajniach neviem nájsť a celkom by ma zaujímala doba dodania iba cez internet či sa to vôbec oplatí?

mya19
16. máj 2016

@gab_riella kupovali sme ho v Maderne v KE. Doba dodania mala byť 6 týždňov, no prišiel za 4 pracovné dni :D takže dodávka bola rýchla

gab_riella
17. máj 2016
Používateľ gab_riella je nedôveryhodný
Je možné, že nejde o reálnu osobu, ale o profil alebo viacej profilov vytvorených za účelom propagovať konkrétne výrobky/služby alebo účelovo manipulovať diskusiu. Pozri príspevky od gab_riella.

@mya19 vau tak to ďakujem asi sa mi viac oplatí si urobiť výlet a objednať to cez nejakú predajňu 🙂

mya19
17. máj 2016

@gab_riella 🙂 Maderna má aj eshop, takže sa dá objednať priamo domov a myslím, že poštovné je zadarmo.

martina1122
27. jún 2016

Neviete o nejakej predajni v okoli Bratislavy, kde by som ho vedela zohnat? Dakujem.

lienka875
29. aug 2016

Ja pridávam zlú skúsenosť s týmto kočíkom ☹ Bohužiaľ som si ho "vydupala",nepočúvala manžela a dopadlo to zle... Šli sme na prvú návštevu aj s kočíkom,chceli sme ho zložiť do auta a zistili že je prasknutý umelohmotny systém skladania. Kočík bol kúpený,rozlozeny a čakal na prvé použitie. V predajni nám ho odmietli vyreklamovat,ze bol na neho vyvíjaný tlak !!! Čo je úplná blbosť!!! Takže 990 € v cudu ☹