Ahojte,premyslam nad kupou kocika camarelo q 12,v skutocnosti som ho este nevidela ale podla obrazkov sa mi najviac paci,ake s nim mate skusenosti?ako ste s nim spokojne?odporucate mi ho abo radsej nie?
ja odporúčam, máme ho, výborný v zime resp. v chladnom období, ked potrebuješ dať fusak do kočiara alebo hrubšiu deku, kedže má jednu z najdlhších vaničiek ... neviem, ako budeme spokojní so športovoou časťou, ale hlboký kočiar a vajíčko naplno používame... my sme ho kúpili veľmi výhodne v Poľsku, u nas 3-kombinácia stoji cca 350 €, tam sme ho so záručným listom kupili za 270 |, ale je pravda, že to máme len cca 20 km, ak by nastala nejaka vada kočiara...
ja som teda zatial žial len snažilka..:(..ale tiež sa mi velmi páči ten kočík..🙂..velmi sa mi páči ten zelený,ale aj modrý je nádherný..🙂..a videla som ho aj na živo a je ozaj krásny...🙂
mala som predajnu s kocikmy, je sice na vzhlad pekny, hlavne hlboky, a sportovy je dost velky, ale ten sportovy uz tak pekny nie je, mne sa vobec nepaci, mali sme aj dost reklamacii, nakolko je to polsky vyrobok. Ja by som si ho nekupila, tiez mam babo, a pripadal mi cenovo lakavy, ale rozhodla som sa pre Jane -babyland, a neolutovala som dodnes. a este nieco, kvoli cenovej dostupnosti ho ma kazda druha mamicka. Cena ale zodpoveda kvalite. a to viem ocom hovorim.
Ahoj ja som si pred dvoma rokmi kupila tiez camarello Q12 cervenej farby. Je super bola som s nim maximalne spokojna len problem bol v tom ze som sa on poriadne nestarala a zacala mi hrdzaviet konstrukcia. Vsade som ho oskierala kym som sa naucila s nim chodit- s volnymi kolieskami myslim. Keby som si ho mala este raz kupit kupila by som pretoze je dost priestranny, vanicka je velika nakolko sa mi mala narodila v septembri krasne don vosla aj s fusakom v zime aj s dekou. Sportova cast je tiez dost priestranna takze s kupou by si podla mna bola spokojna. Aj kosik ma dost priestranny.
Ja som bola s kocikom maximalne spokojna. Najviac ma oslovilo to,ze ma velku hlboku vanicku,ktora je polohovatelna. Vo vnutri ma molitanovy matrac,vanicka sa da poskladat-v pripade,ze cestujes autom,zlozis ju a nezaberie ti vela miesta v kufri auta. Sportova verzia je tiez pekna,vo vnutri ma taku vlozku s trakmi,ked je dietatko mensie a ked podrastie,vlozku vyberies. Oboje traky su s 5bodovym zapinanim. Mala som aj vajicko,aj to bolo velmi prakticke a pekne. Vajicko ma tiez taku vlozku,ked je dietatko malinke a ked podrastie,jednoducho vyberies a pouzivas bez toho. Je dost velke oproti inym,my sme ho pouzivali do 10 mesiacov. Ma aj striesku a vrchny kryt.V pripade,ze ta este nieco zaujima a nespomenula som,spytaj sa. Rada ti odpoviem.
Maximalna spokojnost
Má ho veľa mamičiek a aj veľa iných značiek je mu veľmi podobných. Hlboká časť je super, priestranná. Skladá sa dobre, je dobrý v teréne. ALE - vajíčko je veľmi malé, naše dieťa bolo jedno z tých väčších a už ako 6 mesačné, keďže bola zima sa tam nevošlo oblečené. Treba pozerať aj na to. A športová časť má síce veľa polôh, ale ani jednu dobrú na sedenie. Opierka chrbta je rovná ako doska a so sedadlom vytvára čudné uhly. Videla som viac detí ako sa tam krčí alebo padá nabok, aj keď už vedeli sedieť. Navyše madlo je tiež v dosť čudnom uhle.
Predali sme ho celý keď malo naše dieťa 8 mesiacov.
Skús pozrieť značky ako Quinny, sú trošku drahšie, ale tu majú dobré ceny: http://www.dearest.pl/ to isté na FB http://www.facebook.com/dearestpl a dá sa s nimi v pohode komunikovať v AJ.
Mne sa tento kočík od začiatku tiež veľmi páčil. Jeho väčšie rozmery sú nenahraditeľné hlavne v zime. Vaničku sme používali 7 mesiacov, do vajíčka sa malá zmestila do 1 roka. Teraz má 2 roky a vpohode sa zmestí do športovej časti aj s fusakom, čo je väčšinou u niektorých kočíkov problém. Vidim na malej, že je pre ňu pohodlný, kľudne sa tam môže rozvalovať, lebo miesta dosť.... Pre mňa mal len jednu nevýhodu, že mi zapratal celé auto, ale to nie je chyba kočíka, ale malé auto 🙂
No a ešte pár krát sme museli doťahovať šroby, lebo sa povoľujú, ale to je taka bežna údržba.
A už pomaly rozmýšľam aj nad jeho predajom, lebo ho už takmer nepoužívame, tak ak by mal niekto záujem môžeme sa dohodnúť.
Tiez mame tento kocik, s vanickou som bola spokojna, maly v nej pol do pol roka, je tam kopec miesta. Super je aj kosik...zmesti sa tam vela veci. Vajicko vyuzivame dodnes. Sportova cast je tiez fajn, maly je tam vo fusaku, aj to polohovanie chrbatika sa da zniest.Inak je lahko ovladatelny, super sa s nim chodi po snehu, aj po horach sme sa s nim uz nachodili. Kupovali sme v Polsku, trojkombinaciu, ovela lacnejsie ako u nas. Zatial bez poskodeni. 😉
Malý má 2 roky a 3 mesiace, ešte ho používame a so všetkými tromi časťami sme boli maximálne spokojní.
Pozor: Keďže toto je Otázka, každý môže odpovedať iba raz.sushlasím samantha223, tiez sme mali reklamcie ktore sme dlho riesili a zakaznik ostal bez kočíka, mne sa viac pozdavajú Taka a teraz ten Baby heaven je oveľa kvalitnejši ako q 12
ja mam camarello Q 12 a iny kočik by som už nechcela je super velky priestranny a manipulacia je super lahka len skoda ze mala my uz velmi v nom nechce sediet cize ho po zime musim predat ale kebyze udeme mat dakedy 3 tak si ho kupim urcite znova.
Mali sme ho vyše roka Camarelo Q12 evolution. Teraz sú v nádherných farbách. Maximálne sme boli spokojní. Športovú časť sme využili už málo, lebo na prvé narodeniny dostal synček športový kočiar, ktorý nám viac vyhovoval pri prevoze autom. Pri Camarele nám to zabralo skoro celý kufor. Ale nemôžem povedať na tento kočiar nič zlé. Kamarátky na sídlisku mali rôzne typy aj drahších kočiarov a každý z nich mal nejakú nevýhodu oproti Camarelu.
my mame tiez camarelo Q12 a bola som max spokojna.pouzivali sme ho cca 2 roky a bez zavad (len raz bol defekt .-) ) a tak sme ho odlozili aj ore druhe babo 😉
Ahoj, my mame camarelo q12 a vzhladom na pomer ceny a kvality sme s nim velmi spokojni. Hlboka vanicka je dost velka, co je super, kedze sme mali zimne dieta, v pohode sme tam zmestili fusak aj deku. Hlboku cast sme pouzivali cca 5-6 mesiacov, potom sme presli na sportovu. Tu je vyhoda, ze sa da preklopit v smere aj proti smere jazdy, ked svieti slniecko. Vajicko sme pouzivali asi tak 8m. Ma velke nafukovacie kolesa, vhodne do terenu, snehu ..., dost velky kosik na nakup. Prsiplast je horsej kvality, ked uz mala sedela, tak ho dotrhala. Jedinou chybickou, na ktoru som zatial prisla je, ze hlboka vanicka ma hore dost maly kryt proti slnku, takze hlavne na jar som pouzivala na zatienenie plienku, hoci to je u viacerych kocikov ako som si na prechadzkach vsimla. Snad som trosku pomohla.
Maximálna spokojnosť!!!
Ahojte, ak by mal niekto zaujem, prave ho predavame 🙂
velka spokojnost nemenila by som so ziadnym inym kocikom
možem len odporúčať
ja som nespokojná. podvozok začal po dvoch mesiacoch zasahovať do zadných kolies, čiže to brzdilo a prejsť cez obrubník dalo zabrať, keďže to kočiar úplne zabrzdilo. a po čase sa začali triasť predné kolieska a s tým sa nedalo už vôbec jazdiť. ale známi majú tiež tento kočík a sú maximálne spokojní.
Ahoj aj my sme kupili kocik camarelo evolution tiez sa nam hned od zaciatku pacil,je to dost bezny kocik ma ho vela mamiciek teda aspon ja ho casto vidam v uliciach Tn a aj predavacka hovorila,ze je dost oblubeny.spociatku sme mali problem zhodnut sa vo farbe s mojim drahym ale nakoniec sme vybrali pekny,zatial sme spokojni aj ked malicky je este v brusku,snad budem s kocikom rovnako spokojna aj po narodeni maleho.kuk do albumu mam tam fotky,tak stastnu ruku pri vybere