Ahojte. Chcem sa spytat mamiciek, co vlastnia kocik zn.Anex Sport ako su s nim spokojne? A ci by ste mi niektora vedeli zmerat vnutorne rozmery vanicky. Pocula som, ze je dost velka, tak by som chcela vediet, ci ma aspon 80-85cm. A este na jazdne vlastnosti, ci je vhodny aj do terenu a ako zvlada zimu a sneh. Dakujem za vsetky rady a postrehy.
@elementissa ahoj, mozem sa opytat aka je realna dlzka tej vanicky anex sport?? nikde sa to neviem docitat
Ahoj, ja mam Anex sport a keby som si mala opäť vyberať, tak by som ho možno, ale len možno vymenila za novšiu radu Anex m/type, lebo ma krajší nánožník na športovej časti 🙈😂😂😂 inak, kočiar je to úplne tutti frutti perfektný, chodím s nim do mesta aj do lesa, po kachlickach, zámkovej dlažbe, dierach, mačacích hlavách, výmoľoch, v lese po koreňoch... Ten kočiar zvládne uuuuplne všetko. Mne sa zdá, že znútra má 75cm, ale môžem ti ešte premerať, akurát v ňom spí dieťa na balkóne. Vanička má váhové obmedzenie do 9kg,ale to by malo byt v poriadku, lebo to je priemerná váha ročného dieťaťa. Je dlhá, ale nie príliš široká, taká, aby sa tam dieťa cítilo bezpečne stiesneno, tak ako to majú deti radi. Odpruženie na kolesách sa dá nastaviť, rovnako sa dá polohovat matrac vo vanicke aj celá športová časť. Rúčka ma fakt asi 7 polôh pre absolútny komfort, takže ci máš 1,50m alebo 1,90m, tak si svoju výšku nájdeš.
Batoh, ktorý slúži ako prebalovacia taška je ako Hermionina kabelka - zmestis tam aj to co nechceš. To isté platí o nákupnom košíku, ktorý sa tvári, že je maličký a nič sa tam nezmesti, ale pravidelne zvláda u nás 2 týždňové veľké nákupy. Na pohľad vyzerá úplne subtilne, ale na šírku sa tam zmesti veľké modré balenie hajzlaku z dm (tam je 16 roliek). Sama som neverila vlastným očiam, keď tam to balenie zapasovalo úplne presne. Trochu nevýhoda je, že keď chceš sklopiť striešku, musíš oboma rukami stlačiť také gombíky po stranách strechy a až potom ide dole. Je to poistka (to má už tá nová verzia m/type vyriešené). A konštrukcia je veľmi pevna a odolná, čo znamená, že je aj pomerne ťažká. Kolesá sú veľké, terénne, dajú sa fúkať na pumpe tým strojom na fúkanie bicyklov, len majú trochu neprakticky schovany ventil. Celý kočiar sa dá rozložiť na súčiastky a na par klikov rýchlo zložiť naspäť. U rodičov mame camarello, čo sme zdedili, tak mame jeden kočiar u nich, aby nemuseli s vnukom prenášať aj kočiar. Ale to je uplne neporovnateľne. Ja keď som s nim pojazdila, tak rozdiel bol asi ako keď si ideš sadnúť do luxusnej restiky, kde ťa obsluhujú čašníci v bielych rukavičkách a keď sa ideš najesť do krčmy, kde robia len rezeň a vyprážaný syr 😂🙈 navyše je elegantný a pomerne uzky, všade s nim prejdeš. Veľmi dobrý kočiar. Ak by si mala nejaké konkrétne otázky, kľudne napíš IP