Správny výber kočíka do terénu i po chodníku

Dnes o 07:56

Ahojte, potrebujem poradiť kočík pre vyšších rodičov, obaja máme nad 180cm a čo som skúšala v predajni, veľmi mi vadia že vaničky sú len pol metra od zeme a to sa treba veľmi skláňať...tipujem že sú robené na štandard ženy 150-160 cm, len čo my vysokí? Nehľadáme značkový ako je stokke, ale niečo čo sa dá v pohode z priemerného platu kúpiť, tie ceny že 1600e po zľave nie sú pre nás. Obzvlášť keď vaničku využijeme do pol roka. Takže aký kociarik je vhodný, aby nevyzeral ako detský pri nás obríkoch? Kľudne aj poľské, nie veľmi známe anglické, nemecké, hocijaké značky.
Ďakujem za rady vopred.

sisa_s
Dnes o 08:00

Kamarati maju obaja cca 185-190cm a maju Moon kocik, neviem presny typ, ale aj rucka je nastavitelna pre vyssich rodicov 🙂

anjelicek26
Dnes o 08:02

Pri takej vyske tak bude vyzerať každý kočík. Snáď nechceš xxxxl kociar, co ani nezmestis do auta a nekupid kvôli tomu nejaké polske nespratne hebedo s nepraktickou sportovou častou. Zasa uvazuj aj o manipulacii....ja mam bugaboo fox5, nemám mu co vytknut, je veľký. Kupovany na Black friday, oplatilo sa to...

tetapetra
Dnes o 08:06

Preto zakladas dve témy?🤦🏻‍♀️

really8
Dnes o 08:06

@anjelicek26 my mame zase to polske hebedo. 😂Manzel tiez vysoky, ale radsej sa trochu natrapime ked ideme sem tam do auta ako sa kazdy den krcit pri ukladani do vanicky. Tiez sme zvazovali bugaboo ale toto bola jedna z veci co ma odradila. A potom korytkove sedenie no. Ale tak kazdy mame ine preferencie.

anjelicek26
Dnes o 08:11

@really8 mne práve korytko do toho roka, roka a pol vyhovuje viacej. Aspoň mi tam tak nelieta... my veľa cestujeme, pre mňa je priestor v kufri dôležitý Faktor veľmi.. hlavne vanicku ma jednu z najvacsich na trhu.. keby nezacal odtiaľ vyskakovat, ešte by sa tam aj 8 mesačný v pohode zmesti..

deedol
Dnes o 08:14

hartan vip xl pozrite, ak sa este vyraba, ma nastavitelnu rucku a vacsiu vanicku. a kupovala by som radsej bazarovy nemecky za 500 ako novy polsky hrkotajuci, tak mozno zvazte aj toto. hlavne ked ho chcete aj do mensieho terenu. (u nas aj niektore chodniky su v podstate teren, ze ano🙂)

really8
Dnes o 08:39

@anjelicek26 jasne chaoem, my mame truhlu takze neriesime. Mam dve male deti a prekvapivo v kufri zaberie menej miesta ten polsky a klasicky sportak pre druhehu ako TUG double.

@deedol To ze je polsky rozhrkotany je mytus. V 4 predajniach som nenasla tichsi kocik. Ako tento a o uz ho jazdime vyse 2r.

gaia14
Dnes o 08:40

my mame Thule, vzdy kukam na okoloiduce maminy ako maju nizko vanicky, u nas je to v pohode, obaja mame s partnerom okolo 175 cm. aj rucka je nastavitelna.

deedol
Dnes o 08:44

@really8 mozno mate dobry polsky, nevravim, ze vsetky su zle. nepisala si, ze aky mate, alebo som nepostrehla 🙂 ale lacny polsky (autorka pise, ze nechce drahy) som nejaky extra super nenasla. nas hartan stal tusim 600 po jednom dietati, v pohode zvladol moje aj sestrino a este stale je vo velmi dobrom stave.

autor
Dnes o 08:48

@really8 a aký poľský prosím máš?

oblecenie99
Dnes o 08:56

Jane Crosswalk R, kupovali sme po predošlej zlej skúsenosti s iným kočíkom, na naše mestské rozbité chodníky s vysokými obrubnikmi. Ale nie je úplne z tých spratných. Zatiaľ nebol vyskúšany v prevádzke, ale kamoška v ňom mala tri deti, a ešte aj bratove štvrté a nevie vynachvalit. Je to všeobecne dobrá značka, za slušnú cenu a majú bezpečné vajíčko. Alebo potom stará klasika Cybex priam, raz som sa k tej konštrukcii postavila a na mňa to bol obrovitansky kočík, a ten sa dá možno zohnať z druhej ruky za príjemnejšiu cenu.. mne osobne sa az tak nepáči, nejak ma nechytil ten dizajn, ale je to všeobecne obľúbený kočík, a drží to cenu, tak asi je aj dobrý. No a teraz čo si všímam, veľmi fičí Bugaboo, ženy chvália. Alebo ja som pokukovala aj po značke Mamas and Papas, zdalo sa mi, že konštrukcia je vyššia a majú trošku iný dizajn, čo sa mi celkom pozdávalo.

really8
Dnes o 09:03

@deedol a autorka. My mame “stary” polsky kunert asi 2021. Kupovala som cez bazar lebo som sa bala ze nebude dieta chciet byt v kociku tak bol plan ze kupime lacny (stal 200e) a ak bude maly spavat kupime poriadny. Vedela som ze chcem presne tento typ podvozku. Nakoniec sme tak spokojni ze sme dalsi nekupovali a zdedil aj surodenec. Nic nevrzga, neklepe, aj v centre mesta je krasne hupavy. Btw kupovali sme ho uplne nejazdeny lebo mali presne ten problem ze povodne babo v nom nechcelo byt.

lusyc
Dnes o 09:11

Pozrela by som bazarovy concord wanderer alebo camino. Na feedo outlet som videla pre dievča za 120. Mam camino a vozil ho aj môj 180cm brat v pohode. Len nie je moc na skladanie, je hrozne ťažký. Ale to sú aj poľské.

lusyc
Dnes o 09:17

A adaptér na autosedacku, maxi cosi vajce a je trojkombinácia ako lusk.