Ahojte, kedze neviem pisat do poradne hladam radu tu. V lete budeme kupovat sportovy kocik a neviem sa rozhodnut. Chcem taky, ktory sa bude skladat v celku, spratny, aby sa zmestil do auta, aby presiel vsetky tereny (mesto aj les), aby bol hlavne lahky, aby sa dal sklopit do lehu. A hlavne, aby to nebola hrkalka vyhrkana😅
Chcem ho mat co najdlhsie. Prosim poradte ake mate skusenosti.
My mame cybex balios s, iny by som nebrala. je lahky, pri skladani nemusis davat dole cast na sedenie, spratny, dieta mozes otocit v oboch smeroch a dat do uplneho lahu. Zadne kolesa ma vacsie, tazsi teren by asi zvladol, ale vyslovene turistiku po sutroch neviem 🙈
@sssimikkk ten cybex som pozerala a zaujal ma paci sa mi velmi. Nie je to hrkalka?
@malicka_mysicka Dakujem za tipy, tie kociky nepoznam, pozriem si ich.
@mtoth ja mam sportiaky dva, lebo som mala rovnake poziadavky ale nenasla som nic co by mi 100% vyhovovalo, terenny na les a behanie baby jogger ale ten je velky, na bezne pouzivanie valco snap 4, oba su top. Ale tie sportiaky naozaj na les (my sme naozaj turisti) maju velke nafukovacie kolesa, tak to neni uplne prakticke na kazdy den. Zalezi od toho, co ocakavas. Ak idete kde tu na polnu cestu tak si kupte valco snap 4 s gumenymi kolesami, kocik vazi 7 kil, zmesti sa do kazdeho auta, lahko sa sklada a maly ho zboznuje 😀