Ahojte dievčatá prosím vás poradte mi aký kočík kúpiť nasmu malému. Malý má rok, chcem taky aby bol vhodný na zimu zmestil sa mi do neho fusak a ľahko sa skladal. Chcela som Greentom up Classic ale nepočula som nan dobré recenzie. Ďakujem za každú dobrú radu
Hlavne nekupuj 4baby city, je to strasny vrak. Mame ho 4 mesiace a kupeny bol uplne nkvy nie pouzivany a katastrofa.
tiez valco snap4.mala som bugaboo cameleon3,co bol pan kocik,do auta som mala vsak valco.super nosnost az do 20 kg,lahky.v pohode prezil let na dovolenku a uplny lah.
za mna mamas papas🙂je velky a lahucky, skladny
Za mna X-Lander,nedam dopustit.akoby outdoor
Ja odporúčam Britax b-motion 4
Odporúčam Jané Crosswalk je s veľkými kolesami, ide do ľahu a dá sa zložiť aj so šporťákom. Maximálna spokojnosť.👍
za mňa Thule Urban Glide. Ľahučký, ovládateľný jednou rukou, naozaj športový (na behanie, korčulovanie), zložený ho máš jedným stlačením gombíka. Mám ho odskúšaný na snehu aj v piesku...dá sa s ním prejsť aj náročnejší "terén". Pôsobí trošku labilne, ale je to klam - výrobca garantuje až 30kg nosnosť. Jedinou (malou) nevýhodou je podložka nožičiek (nedá sa dať do vodorovnej polohy - ale ja to riešim podložením deky pod nánožník keď malý spí, aby mal nožičky rovno). Krpcovi sme ho kúpili keď mal rok a je to naj kočík aký sme v živote mali - druhé dieťa , tak ich mám odskúšaných už viac 😉
ešte podobný - porovnateľný s Thule je Phil and Teds
Baby ale pre mna je vela dat 800 eur za sportiak 😱😱😱😱
@veroniccka za nas x-lander... mali sme dva a nedam dopustit... pouzivam momentalne golfac ale x-lander super outdoor ... v zime parada...
@veroniccka pozri ja som mala bugaboo za 1100. valco za 200,hoci by som si mohla dovolit aj drahsi.Ale to valco je fakt prakticke (i ked som radsej vozila bugaboo s otocnou ruckou).do aut,do mesta,ziadne skladanie,cca 7 kg,predlzovacia strieska.z dovolenky z lietadla uplne v pohode.nosnost 20 kg,ked syn v meste nevladze chodit sedia tam obaja (20 a 13 kg)a kocik zije.najlepsie je ist na predajnu a vyskusat
z tych cenovo dostupnych valco,britax a petit street mars.
Petite&mars street do snehu naozaj super aj do zleho terenu. Zvladol naozaj vsetko
https://www.modrykonik.sk/market/kociky/17bw6u/...
za 440 novy 👍
Nas maly sa v roku zmestil donho krasne s hrubym fusakom, aj by som Ti poslala foto ako dôkaz , ale nedavam fotku svojich deti na net.
@kotatko201 a ktorý lebo je viac typov
@veroniccka mate spravu
@janickajanicka prosím ťa vieš dať foto kočíka dakujem alebo prený náziv ktory to je,,vdaka
@veroniccka https://www.drobcekovia.sk/det/sk/61/195/500/Ko...
mam ho, je super
@jarkamalka a dobre sa s ním manipuluje aj keď je nasnezene? Dakujem
@dadi21 Pre nás to bol top kočík po všetkých smeroch.Máme zimné dieťa a u nás bolo nevyhnutnosťou mať kočík,ktorý zvláda aj sneh.Samozrejme,že pol metra je už veľa,ale keď bolo normálne nasnežené,tak problém nebol.A po odhrnutom ani nevravím,kedže to zvládne väčšina kočíkov 🙂
@veroniccka Baby jogger city Elite, prejde vsetko a uplne lahucko.
@veroniccka Valco Snap 4