Športový kočík verzus bugina pre 10 mesačné dieťa

elina25
27. apr 2014

Ahojte som kúpila kočiar a športová časť mi nevyhovuje úložný priestor je maličký,malá má v ňom malo priestoru a čo je najhoršie sa pokazil a dá sa použivať iba na ležanie 😠 Chcem kúpiť iný a neviem či športový alebo len nieakú buginu či čo 😎 Malá má 10-mesiacov a už sedí a stojí sama diki za radu 😉

siska53
27. apr 2014

@elina25 no,ak neplanujete dalsie babatko,pri ktorom by ste vyuzili aj vanicku,alebo ho planujete neskor,o 4-5rokov,kupila by som skor buginu. Ide aj o to,ci v kociku zvykne spinkavat a tak. My mame golfac i klasicku staru buginu po sesterke. Vyuzivam to podla toho,ci ideme len,na prechadzku/ihrisko,alebo aj na nakup.
lebo ten golfac ma aspon aky-taky ulozny priestor.maly,ale je.

elina25
autor
27. apr 2014

@siska53 a dá da dať aj do ľahu?

siska53
27. apr 2014

@elina25 nas golfac ano,ale buginy sa tusim nedaju dat. A ten,lah nie je uplny,ako som mala na mojej milovanej inglesine,magnum,ale,zacali sme ho pouzivat az ked mali po 15m. Nechcela som sa mojho kocika vzdat.🙂

elina25
autor
27. apr 2014

@siska53 ja mám teraz úplne starý kočiar a som s ním spokojná je asi 10-ročný len je veľmi ťažký a golfáč by som už mohla?

tatianka79
27. apr 2014

@elina25 Ahoj,no naozaj zalezi na vela veciach 🙂 v prvom rade je dolezite uvedomit si ze kocik budes este potrebovat aj v zime,a tam bugina asi stacit nebude,ci uz koli kolieskam alebo naobliekanemu dietatu (aj ked tuto zimu by to ustala aj bugina🙂 A este na ake dlhe vzdialenosti ho budes potrebovat...bugina nie je velmi pohodlna...Ked uz tak sa poobzeraj po dobrom golfaci alebo lahkej verzii sportoveho kocika. Kocikov je vela,tie najdes na nete. Ak ti mozem odporucit golfac,tak jane nanuq,ja mam verziu 2013. Ma trosku vacsie kolieska a pouzivala som ho aj v zime,no ale nebol sneh 🙂,da sa dat do lahu takze maly v nom moze aj zdriemnut. Je lahky,skladatelny,som nadmieru spokojna. No a keby ste isli niekde dalej...tak uz pouzijes aj ten sportak co mas,ak si ho nechas 🙂

elina25
autor
27. apr 2014

@tatianka79 Dakujem si zlatá idem ho pozrieť moja športová časť je pokazená ☹

siska53
27. apr 2014

@elina25 tak ten si odloz do tuhej zimy a golfac uz mozes,ked uz sedi.
ja som sa tiez bala,ze ako to bude v zime,lebo maly bol zdatny chodec,no mala az tak nie. Nastastie sme vyuzili golfac i buginu v pohode,inak sme mali pripravene sanky,lebo mm uz nechcel,aby sme povodny kocik pouzivali (tak je v garazi).
v zime uz budete mat cca 17m. a viac mesiacov,to uz bude skor chciet cupkat,ako byt v kociku(vlastna skusenost s oboma detmi).

siska53
27. apr 2014

@elina25 inak mojej trosku vyvysena poloha vyhovuje,od urciteho casu spinka poobede len,tam-v kociku.

elina25
autor
27. apr 2014

@siska53 Ja aj plánujem že v zime budem používať sánky,k lekárke pôjdeme aj tak autom 😀 a golfový sa oplatí nový či by stačil aj použitý?

siska53
27. apr 2014

@elina25 zavisi od vas. Tam uz moze byt iste riziko opotrebovania,preto moj o kociku z druhej ruky nechcel ani pocut(ak nepocitam,ze bugina bola po jeho neteri-sesternici deti,to bolo ok).

elina25
autor
27. apr 2014

@siska53 to že už som sa tak oklamala na kočíku už by mi môj muž asi povedala že som sa s koňom zderila,že opäť od ruky kúpila 😖

sashabb
27. apr 2014

@elina25 podla mńa maš ešte velmi malé dieťa, čiže by som kludne kúpila šporťák. Nemusíš nový, kludne z bazaru.
Osobne by som sa nespoliehala na sánky v zime, zober si aká bola teraz zima 😝 žiadny sneh, väčšinou je aj tak odhrnuté, čiže sánky 0bodov.

elina25
autor
27. apr 2014

@sashabb no to je tiež pravda 😀

veriiii
27. apr 2014

@elina25 ak buginu, tak by som radila dat si pozor na material koliecok a ci su 2 radove alebo nie....-vacsinou tie dvojradove koliecka vpredu ako su na klasickych buginach su dost hrkotave..a vacsina klasickych bugin ma nanic striesky, na leto nic horsie...ale zasa, asi by som neinvestovala horibilne prachy ,lebo az ti neskor zacne chodit, uz nebude az tak rada v kociku..moju tam uz tak lahko nedostanem, musi byt velmi unavena..ale to ma uz 16 mesiacov..ak ale rada spava v kociku, tak asi nieco kvalitnejsie..mozno nejaku kvalitnu a zachovalu z bazaru by som kupila...

elina25
autor
27. apr 2014

@veriiii to máš pravdu asi kúpim nieaký športový

siska53
27. apr 2014

@elina25 tak potom to vidim na,novy. A co sa tyka zimy-ak bude tuha,mate sanky,ak nie,sportak ci bugina postacia. Mne jedine nevyhovuje na tych golfacoch modernych kocikoch to,ze robia vela stop(nas robi 4) a dost tazko sa mi tlacia. Ta stara bugina je aspon lahka,ale do tuhej zimy to nie je.

elina25
autor
27. apr 2014

@siska53 Ja mám teraz strý 10-ročný len požičaný a je hrozne ťažky

kathrena
27. apr 2014

@elina25 Ahoj, ak ti môžem poradiť, veľmi dobrý golfac okrem jane nanuq je aj I COO phoenix, dá sa dať do úplného lahu a ma veliku striesku, teraz v lete určiťe vyuzijes, ked ti mala spava v kociku...

elina25
autor
27. apr 2014

@kathrena idem pozriet aky je lebo moja sportova cast ma velmi malicku striesku

kathrena
27. apr 2014

júl, ja predavam iba raz použitý ;)

kathrena
27. apr 2014

@elina25 kľudne dá spýtaj ak niečo chceš vedieť...

elina25
autor
27. apr 2014

@kathrena a máš ho vyfotený?a prečo predávaš?

kathrena
27. apr 2014

@elina25 mám ho vyfoteny, pozri bazár... nič tragické, predavam, lebo máme nazvyš...

elina25
autor
27. apr 2014

@kathrena 😀