Ahojte 😊 Neviem sa rozhodnúť.
Ktorý z týchto dvoch kočíkov by ste mi odporučili? 😊 s ktorým ste spokojné? Poprípade nie? Som z mesta, takže sú tu trochu aj rozbité chodníky. Ďakujem pekne 😊
@petulda333 su spomenute v nadpise.
@lenka_298 no ja mozem poreferovať len o valco. Je to ľahký kočík, ktorý sa super jednoducho skladá, vhodný na cestovanie, naozaj lahucky. Opierka sa dá dat do ľahu, ľahko sa aj umyva. Spodný košík je priestranný, aj celý nákup sa tam vojde. Ma veľkú striešku. A môžeš si dokúpiť aj striešky iných farieb.
Ako mínusy by som videla to, že nebude ako stvorený pre vysoké osoby, skôr pre nizsie, nie je polohovatelna rúčka.
@pseudomonas87 pri trende ide polohovat rucka. Sice nie vysuvat hore dole ale madlo ma 3 polohy... A podla mna kludne aj pre vyssie osoby...
@ikonica aha, tak ja mam asi nie trend 🤣
@pseudomonas87 ďakujem pekne
No ja mám výšku len 158, čiže pre mňa to je len plus 😊 idem ho aj pozrieť na živo,ale chcela som vedieť aj nejaké rady, skúsenosti😊
@sonnenshein ale neboli
@lenka_298 aj ja mam 158, ja som s nim spokojná, ale určite si chod vyskúšať, možno ti padne do oka, ten druhý
@pseudomonas87 trend je taka "vyssia rada" ma kozenkove madla, ine zipsy na strieske, trosku lepsi matros... Take troska vytunene to je oproti zakladu a ma aj to polohovatelne madlo...
@pseudomonas87 páčia sa mi veľmi obidva a dosť som nerozhodná,tak düfam,že sa rozhodnem správne 😃 a cesty zvláda v poriadku? Keď je chodník nejak rozbitý a tak
@lenka_298 zvláda v pohode, ak nám bude dopriate, aj druhé babo, tam este budeme voziť, myslím ze vydrží dost
@pseudomonas87 tak to je super ďakujem krásne za recenziu😊
Nepridala si kociky 😉