Ahojte zienky, potrebujem od Vás poradiť. Rozhodujem sa medzi kočíkmi Valco Baby Snap 4, Britax B-Motion 4 a petite&mars street alebo Petite&Mars Royal prosím vás velmi pekne aký kocik by ste mi odporúčali?
Mala ma 10 mesiacov a veľmi zvažujem kúpu nového kočíka kvôli tomu že momentalne mám 3kombinaciu Bebetto bresso premium class a je to katastrofa. Ten kocik je extrémne ťažký, nedá sa zložiť naraz ale na 2 časti, vŕzga, hrkoce, je príšerný…
Poraďte mi prosím nejaký fakt kvalitny kočík z ktorého sa po čase nestane hrkálka a nezačne vŕzgať. Tak aby bol ľahký, priestranný nech o rok nemusím kupovať nový, ľahko skladateľný a mäkký/odpružený. Fakt je to dilema a veľmi sa bojím kupovať kocik že spravím chybu ako pri terajšom kociku a po 2 mesiacoch sa z neho stane hrkalka… ďakujem vám veeelmi moc. ❤️
s Royalom jazdíme od marca, zvlada aj polne cesty, konstrukcia je pevna, odolna aj proti skrabancom, predne kolieska mierne pocut pri mensom babatku, ale ked si sadol starsi a tazisko sa presunulo dopredu, tak uz ich nepocut vobec … pri malom som tam supla gumicku a zaklikla s nou a tiez ich prestalo byt pocut, odpruzeny je vyborne, aj hojdat by islo … kocik vladzem aj ja davat do a z auta a ma super velku striesku