Maminky aky sport.kocik odporucate ? Teutoniu alebo Concord Fusion ? Resp.uplne iny, aky ? Dakujem.
@jaruska8 vidim z foto, ze si z Banova 🙂 ja som z Ulan 🙂 a aky kocik si teda mala pre malu ? a aky budes mat teraz pre babo ? nerozmyslala si nahodou aj nad tym novym concord wanderer ?
aha takze takto 🙂 ja som bola ten wanderer uz 2x kuk v obchode, ale zda sa mi byt uzky, ale zevraj je tak siroky ako fusion. Ma pozitivum, ze sa da nastoknut i v protismere jazdy. Zatial sa vsak neda kupit, vraj az koncom augusta. Na leto mam Quinny Zapp, ale tak s tym si jesen a hlavne zimu neviem predstavit... juuuj, neviem co urobit, bo na fusione ma odradza, ze sa neda dat v protismere a tak nevidim na dieta. a ten mammas and papas, sa da dat aj do uplneho lahu ? Nie su tam nozky tak hore ako v Zapp ?
ja doporučujem teutoniu. ale zalezi čo očakavas od kočíka 😉
@christi Akurát včera som bola v obchode s kočíkmi a veľmi mi odporúčali Concord, moja malá trojročná sa mi do neho v poho vošla. Je ľahký, praktický, dobre sa skladá. Malá má 100 cm. 😉 Ja som to nepozerala už pre ňu, ale pre druhé bábo do budúcnosti. 😀 No dizajnovo a farebne sa mi nepáči. Teutonia je zase malá... Tak do tých dvoch rokov. Mne sa ale strašne začal páčiť kočik Mammas and papas Sola. ĽAhký , skladný, krásny... 😀 A malá sa mi do neho aj teraz zmestila. 😉