Športový kočík so strieškou, ktorý sa dá dať do ľahu

s_mt
18. feb 2015

Ma gumene kolesa,ktore neprepichnu kamene
Ma strechu,co sa da dat viac dopredu koli vetru a slnku
Dava sa do lahu,ale nemusi byt uplne rovne lezanie
Do lahu sa dava dole NIE SNURKOU
Ma nakupny kos,ktory nieco unesie a je k nemu dobry pristup
Ma polohovanie noziciek
Ma madlo
Opierka je aspon 30 cm sirka a 48 cm vyska
Moze mat uzsie kolesa,co sa zmestia do vytahu,ale nemusi byt ;)
Existuje taky koc?

gretocka
18. feb 2015

ja mam golfac, ktory ma vacsinu z tychto poziadaviek.... Babypoint Orion. Kosik sice vyzera labilne, ale uz som v nom navozila toho viac jak dost, ibaze ked je stiahnuty uplne do lahu, nie je k nemu dobry pristup. Kolesa nedrncia, su pogumovane a ta zatahovacia strecha bolo to co nas o nom presvedcilo

s_mt
autor
18. feb 2015

@gretocka dakujem krasne za tip,ale zabudla som napisat,ze golfac nie,musi mat spojenu rucku a vacsie , nie dvojite kolesa..Ale vyzera pekne ten babypoint ;)

86zuzana86
18. feb 2015

Peg perego pop up🙂))100%- tna spokojnost🙂, mam vo farbe atmosphere🙂

gretocka
18. feb 2015

jo, tipovala som, ze ak niekto zhana sportovy, tak nebude hladat golfac.... 🙂 snad najdes

s_mt
autor
18. feb 2015

@86zuzana86 nuz ten peg perego vyzera fakt dobre a zda sa,ze by mozno aj vyhovel vsetkym mojim narokom ;) Este ho tak vidiet nazivo,teraz je to hrozne,v obchodoch nemaju tie drahsie kociky a na nete to moze vyzerat ok,v skutocnosti uz nie :( Ale asi sa da kupit len ako 3 kombinacia,ja potrebujem len sportak..

gretocka
18. feb 2015

a este ma napadlo ze dnes som videla bebetto silvia, my od nich mame explororer, ten je fajny, len taky klasicky typ ale su to trojkombinacie, neviem ci sa da zohnat len sportova verzia....

jul11
18. feb 2015

Skus pozriet Britax B- smart,Britax Agile.Chicco Multiway je golfac ale videla som aj so spojovacou ruckou

alienocka
18. feb 2015

Graco trekko alebo Graco deluxe . Este sa aj dajú skladať veľmi ľahko . Mam obidva. Pre istotu 😀

egiginka
18. feb 2015

@s_mt .. quinny zapp xtra *.. genialny, mam ho rok od monej 2m a som nadsena... po snehu som s nim nechodila, ale inak po kazdom terene, lahucky, skladny, odveze nakup... a ma aj dobru cenu

s_mt
autor
18. feb 2015

@jul11 chicco multiway som mala,je onicom,tazko sa s nim manipuluje a nie je moc na zimu..A britax agile ma uzku opierku,len 27 cm,chcem od 30 cm a viac.. Ale dakujem za tip ;)

s_mt
autor
18. feb 2015

@egiginka quinny je pekny,ale ja chcem 4 kolesovy ;) som asi moc narocna

86zuzana86
19. feb 2015

@s_mt ahoj, da sa kupit aj lrn ako sportova cast, ja som ho tak kupovala, lebo hlboky som mala sice tirz peg perego ale ked som kupovaka hlboky tak pop up este nebol na slovenskom trhu tak skm si kupila hlboky navetta XL a potom som kupovala samostatne sportovy🙂...no ano, urcite je dobre si ho vyskusat, my sme tiez vyskusali kym sme kupovali🙂 ale naozaj nemenila by som ho za ziaden iny, podla mna dobra investicia a kedze ja budem mat hned druhe babo tak som chcela kvalitny kocik🙂

4baby
19. feb 2015

Odporucam babypoint fortuna-skvely,da sa ovladat 1rukou aj skladat.neje to golfac.zmesti sa doťytahu,aj do kufra maleho auta.a ma vsetky tvoje poziadavky.a da sa krasne oprat v pracke.ja ho mam uz pri3 dcerke a je stale v pop stave.vozila som ju tam aj ako babo v perinke ked sme niekam sli na nakupy napriklad a kludne sa tam zmesti aj ta 3,5rocna-ale tu uz tam nevozim🙂.aj cena je super,normalne v obchode do 100 €

egiginka
19. feb 2015

@egiginka aha🙂.. ja som prave 3k chcela;)

egiginka
19. feb 2015

@s_mt ahaaa🙂 ja som prave 3k chcela🙂

s_mt
autor
19. feb 2015

@86zuzana86 veruze sa mi paci,naozaj.. Keby ho niekto predaval cez bazar,tak mam zaujem ;) Novy uz nechcem,lebo my uz mame druhe dieta ;) A uz hladam taky kocik,ktory bude fakt dobry,po tolkych kocikoch,co mame uz viem presne,co chcem 🙂 Dakujem krasne za tip.. 🙂

s_mt
autor
19. feb 2015

@egiginka 🙂