Zdravim,poradte mi prosim sportovy kocik s nafukovacimi kolesami, s pultikom pre dietatko,predlzena strieska. A aby bol celkom skladny. Dakujem za pomoc
Ja mam kinderkraft cruiser 2020..ma pult.striesku dobru ale nafukovacie nema ale som snim spokojna
Valco s nafukovačkami a da sa kúpiť aj pultik. Je ľahký ale trosku menej skladny ak mas velmi maly kufor v aute napr.
@lulu_originally ano pisala som uz davnejsie ale zatial nemam odpoved a uz mi to suri 🤷
@sasanka605 no potrebujem taky skladnejsi kocik,aby nebol na cely kufor
@henka123123 ano ten som pozerala len pottebujem nafukovacky chodimr dost na vylety aj do terenu
@jancarovasimona1 menili sa zeny v kocikovej poradni, mozno to uviazlo v tej povodnej
Joie muze xl
Pult je hore aj dole
@sasitimi17 ano dakujem,ale ten je po zlozeny obrovsky 🤷
@jancarovasimona1 on nie je na cely kufor, tak som to nemyslela a nafukovacky by som uz do terénu nechcela. Dva defekty mi stačili.
@jancarovasimona1 mne sa nezdal obrovský, práve naopak 🤷🏼♀️
@sasanka605 a ake by si odporucila do terenu?
@sasitimi17 podla rozmerov ktore su uvedene na nete,tak je po zlozeny az 80 cm cca vysoky. Teda ak je taky naozaj 🤷🤣nemerala si si to?
@jancarovasimona1 na joggeri mam dobre. Gumenné vyplnené penou alebo tak nejak to píšu. Penové nie, tam sa zapichuju kamienky. Mna skoro drblo ked som dostala defekt a jasne ze som bola ďaleko z domu vtedy.
@jancarovasimona1 skúšala si napísať si už do kočíkovej poradne?