Športový kočík s predĺženou strieškou

zaneta222
27. dec 2020

Ahojte chcela by som radu hľadám.sportovy kocik s predĺženou strieškou otocny do oboch smerov pre chlapca cierny najlepšie alebo sivý aky by ste nám odporučili maly ma 7mesiacov dakuje.za všetky rady pekny deň

diaalex
27. dec 2020

@zaneta222 ja ich študujem už cca 3 mesiace a môj záver:
Britax - B-agile: sedenie len v smere jazdy, malý, ale aj kolieska sú mensie
B-motion: sedenie sa dá odopnut a mozes nakliknut vaničku alebo vajíčko, je do 20kg, no má pevnú rúčku, keď dieťa leží, tak je dosť dlhý, nôžky sa nedajú polohovať a je ťažký
Oyster - sú pekné, ale sú tiež väčšie a aj kolesa majú väčšie
Petite & Mars - street som pozerala je na štýl britax B-agile, len iný výrobca a viac farebných kombinacii
Cybex - Mios - je malý, pekne skladny, do aj proti smeru, odpružené kolieska, polohovanie nôžky a dieťa keď zaspí vie spinkat, nevýhoda mensie kolieska
Ja idem kupovať cybex od ruky, kedze este mame športový z 2kombunacie a ja potrebujem skladny kočík, kedze ho viackrát do týždňa skladám do auta a chcela som tiež aby sa dal otáčať a malá mi v tom ležala 🙂

zaneta222
autor
27. dec 2020

@diaalex jej super ďakujem a koľko.ma.malinka??

diaalex
27. dec 2020

@zaneta222 pred par dňami mala rôčik 🤗

pupavka89
Odpoveď bola odstránená
Zobraz
kaia
27. dec 2020

@zaneta222, tiez som skusila celkom velke mnozstvo a moj zaver podla Tvojich kriterii:
Moon Resea Sport 👌👌👌

sonnenshein
27. dec 2020

Moja ma 8 mesiacov, vyskusala som vsetko mozne od Priam cez Trailz az po Zopa move, vcitane vsetkych menovanych vyssie, a moja top 3 je:
1. Easywalker Harvey2
2. Gesslein FX4 life
3. Zopa move

Podmienky - spratny, otocny, stabilny, polohovatelny, strieska, vyuzitelnost co najdlhsie, odpruzenie, kosik kam zmestim normalny nakup.
Harvey s terennymi kolieskami je totalne fantasticky, dnes sa nam ani domov nechcelo napriek zime 😄

pupavka89
Odpoveď bola odstránená
Zobraz
zaneta222
autor
27. dec 2020

@sonnenshein dakujem pozriem si ceny lebo.moc drahe zasa nechcem mam stokee ale hrozne ťažký do auta a ja dost cestujem

sonnenshein
27. dec 2020

@pupavka89 Rozhodne. Zopa je proti harvey taky hrackarsky kocik. Je vyrazne nizsi a citit aj kvalitu materialov. Nemyslim si ale, ze by posluzil horsie ako harvey, no ak si to mozes dovolit, odporucam radsej ten. Ja som z neho uvelicena, a to napriek tomu, ze sa mi vizualne vazne nepaci 😄

sonnenshein
27. dec 2020

@zaneta222 Aj ja som mala stokke... do auta som kupila bazarovy balios m, ktory tiez odporucam vsetkymi 10!