Maminky chcem kúpiť športovy kočík a stale som nenašla taky kt by mi vyhovoval vo všetkom a jeho cena by bola priazniva. Potrebujem kočík :
S velkou predĺženou strechou
s nafukovacími kolesami
odpružený
Otočny v oboch smeroch
lahký (musím ho vynášať/znášat s 3.posch)
Nastaviteľná rukoväť
Polohovanie nožičiek
polohovanie chrb. opierky az do uplneho lahu
Ľahko ovladaťelný
nie korytkové sedenie
5bodove bezpecnostne pasy
odnimatelne madlo
Viete mi poradiť kt. kočík to spĺňa?
Dakujem 😘
no britax zrovna lahký nie je a ja lutujem,,ze som ho kupila,po roku pouzivania je total rozheglany,ani sa nim neda ist 😒
Ja mám bebetto nico. Zatiaľ max spokojná aj malý,aj ja.
@mia265 môj rozhegany nieje a to skladanie je top podľa mna ... Denne s nim chodím autom ... Ja som spokojná
baby joggeer city elite (mama), akruat neni otocny v oboch smeroch...alebo co som mala sportovy z 3kombinacie Dada paradiso - Carino - ten myslim splnal vsetko
@bluebarablue ten som pozerala len cenovo je dost vysoko, aj na bazaroch ho predavaju okolo 300-400€
@bluebarablue fakt? môj muž práveže vždynadáva, keď ho dáva do auta,lebo keď tam mám podsedák a ,tak sa to nedá zložiť. A tá taška sa váľa po zemi vždy
@11mata peg perego gt3 je aj otocny?
V predajni tvrdili že áno ,ale už tam nemáš ten nanoznik Jam si dieťa vylozi nožičky ...
Pozri mamas papas armadillo flip alebo xt... idealny aj tak nenajdes
@anjelicek26 ten je aj otocny?
@elenkaba flip je gt netusim. Ja mam klasicke armadillo asi desat dni mne otocny netrebalo mala to ma na haku a za 170€ vratane posty to proste nemalo konkurenciu momentalne som spokojna zo vsetkym u neho.
Vela splna valco snap4.teraz mam pri druhom opat bugabo cam3 a pri sportaku,ked bude mala vacsia opat valco.
A o poviete na monza vario? Mate ho niektora?
Taky aj ja,chcem,ale kedy ho konecne vyrobia?mne sa dnes zlomil moj po dcere-sportova cast