Ahojte,potrebujem radu,som v tom nová a nevyznám sa v značkách.Chcem poradiť ohľadom športového kočíka.Za cca mesiac chcem dať malého už do športového,nakoľko si už pomaly sám sadá,len sa neviem rozhodnúť aký chcem,respektive nevyznám sa.Chcem,aby mal nafukovacie kolesá,hlavne do terénnu,keďže dosť chodime aj do hôr(tam,kde sa dá ist samozrejme s kočíkom,do nosiča kvoli slabemu chrbatiku nemôže) a aby aj vypadal vzhľadovo nejak 😃,poraďte žienky prosím.Do mesta veľmi nie,jedine ku Dr na kontroly.Proste,aby nehŕkal.
@bubinka12 skús pozrieť Thule Urban Glide, Baby Jogger City Elite 2, Bumbleride Indie, TFK kočíky, na 4 kolesách najskôr Jané Crosswalk, Easywalker Jimmey, Nuna Mixx Next, Britax Go Next… ale 3kolky teda prejdú viac
@bubinka12 ja mam baby jogger city elite 2, používam ho, je parádny, odpružené kolesá veľké, dieťaťu sa v ňom sedí ako v kresle. Naozaj taký suv kočík. Aj do lesa, aj do kostola s ním chodím. Vzhľad mi je ukradnutý, hlavne ze sa s ním veľmi dobre jazdí
Chceš nový? Ci z druhej ruky?
@natalka81 Rada by som sa opytala na kocik baby jogger city elite 2 - velmi sa mi paci, zvazujeme kupu aj vanicky/aj sportiaku, cakame decembrove babo. Neviem ale ci vojde na sirku do maleho, komunistickeho panelakoveho vytahu (68 cm ma sirku), nemate s tym skusenost? :D Potom jedine kocikaren 🙂 Inak, jazdi sa na nom dobre v terene? Ma dobre odpruzenie, dieta v nom neskace? Sneh, trava, strk, obrubniky v meste? Nie som si ista manevrovanim a stabilitou kedze je to 3 kolka 🙂 Tiez budeme chodit vela do a z kopca, byvame na sidlisku v kopci 🙂 Velmi dakujem 🙂
@veverka86 ahoj, kočík musím zmerať, tiež sa s nim lomcujem do starého výťahu na 4 poschodie. Teda lomcovala som, už kočík nepoužívame.
Na kocikovanie v snehu a piesku a po poli je ideálny. Naozaj. Je to veľký ťažký kočík prave preto aby sa dobre jazdilo rodicom, a dieta je yam ako b hlbokom kresle. Viem porovnať s inými lebo som mala. 3 kolesá pri jazde necítiš, jedine co môžeš je keď pôjdeš na obrubník zboku. Kolesá sú veľké mäkké.
Mne sa na tom kočíku najviac paci ten krásny veľký priestor pre dieťa. Dlhý široký pohodlný sedák.
Tiež bývam na kopci na sídlisku, čo je samo o sebe ako terén. Výborne sa s ním chodilo. Hlavne v zime.
Pozri si môj bazár, mam tam detailný popis kočíka
@natalka81 pouzivala si ho od narodenia ci az neskor ako sportovy? Lebo sa da kupit aj dvojkombinacia s vanickou, cakame babo v decembri. Ked si dieta dala do sportaku nebolo tam take utopene? :D a pri postave neposobi nejako mohutne? (mam 170 cm) materiály su ok, nenicia sa tak a daju sa prat? Mne sa paci taka zelena briar a vanicka je len cierna tusim 🙂 do terenu by bol super na velmi dlho myslim, len neviem ako v meste :D
@veverka86 nie od narodenia. Až asi od 2 rokov. Ja mam 175 a výborne sa mi šoféroval. Dieťaťu je pohodlne, nieje stratené. Na sídlisku ma jedna mamička tiež tento kočík a vozí v ňom malého chlapčeka.
Mesto to je taky menší terén. Je to ozaj robustný kočík, budeš spokojná. Povrch je krásny, ľahko cistitelny, ale bledne. Na slnku mení farbu, s tým rátaj.
Časom budeš potrebovať mozno ešte malý skladny golfac, sama zistíš.
Pozri videa na YouTube, nepôsobí mohutne
Aj do terenu a aj aby vyzeral? 🙂 to sa trocha vylucuje. Ja som nemala nervy na nase dedinske cesty a kupila som si Thule. Druhy kocik je zlozeny, Thule chodi aj k lekarovi aj do lesa 🙂