Ahojte, potrebovala by som poradiť, chcela by som športový kočík s čo najdlhšou a najširšou lôžkovou plochou, tak, aby sa malému dobre pohodlne spalo, lebo mi spí len vonku. Podmienkou je, aby bol reverzný, alebo s reverznou rúčkou, aby som ho mohla mať otočeného aj smerom k sebe. A ďalšou podmienkou je, aby nemal dvojkolieska, ale veľké kolesá (je jedno, či 3 alebo 4).Viete o nejakom takom?
ahoj x lander x move, concord wanderer 🙂
Bertini X 4 😉
ja som mala Takko Jumper a bola som s ním max. spokojná, myslím, že dosť široká časť na spanie, ale hlavne bol dlhý, aj teraz sa v ňom sem tam keď niekde ideme moja takmer troj- ročná dcéra v pohode vyspí.Už ho predávam, mám ho aj v mojom bazári.
@leniiiik Cam cortina je velky aj dlhy dost pre vacsie dieta, ale zase nie je reverzny, takisto tie polske velke kociky su dost velke, ale zase su velmi tazke, takze pre vacsie dieta fajn, ale pre mamicku nic moc, narobis sa
Mi máme Jane Slalom pro a mala v nom teda spavala aj s fusakom. Ale tiež nieje reverzny. Ale novšie modely sú otocne. Skús pohľadať.
@leniiiik skus si najst skupinu Kocikovo.Tam maju niektore baby ozaj velky prehlad,mozno ti poradia 😉