Športový kočík pre väčšie dieťa

mkf
6. sep 2023

Ahojte potrebovala by som poradiť kočík pre väčšie dieťa (syn má 1.5 roka ale reálne je ako trojročný), chcela by som aby sa dal polohovať do 90 stupňového uhlu, aby mal nožky vyložené, skôr nekorýtkový, teraz máme bugaboo a až tak z toho nepadám na zadok. Plus aj aby vyzeral :D

theanak
6. sep 2023

My máme Roan Bass Next, zdá sa mi celkom veľký 🙂

izabela181
6. sep 2023

@mkf ja mám Petite Mars Royal, maly má 2 roky a som veľmi spokojná 😊 aj vyzerá dobre podľa mna, je priestranný, kolieska nehrkaju, zvládnu aj terén 😊

amelie2017
6. sep 2023

Valco snap 4. Aj Britax ma kociky pre velke deti.

milanemila
6. sep 2023

Asi myslis 180 stupnov, lebo 90 je sed 🤷🏼‍♀️ neviem aky je tvoj maly realne ked pises, ze ako 3 rocny, ale moja 3,5 rocna ma 16kil a 105 cm a stale sa zmesti do joolz aer+, kt mame pre mladsieho. Nohy ma samozrejme pokrcene, ale da sa tam dokupit taka opierka na predlzenie. Nie je to nejaky terenny kocik, ale pre mna pre vacsie dieta ideal a super aj na cestovanie (vies ho vziat aj na palubu lietadla) a design ma toez pekny.

mkf
autor
7. sep 2023

@milanemila ahoj ja som myslela sed pretože máme taký cestovný twistshake a 90 stupňov to nedá a vidím na malom, že by chcel sedieť normálne a nie pololežať

mkf
autor
7. sep 2023

@amelie2017 Dnes som ho skúšala a aj rovno objednala