Športový kočík pre nízku mamičku

13. sep 2022

Maminky poraďte prosím vás nejaký dobrý športový kočík pre nízku mamičku. Kolesá by sme chceli trošku väčšie aby boli viac menej do terénu s odpružením, predĺžená strieška .. len zas nech neni samá sietka aby nebol problém na zimu, možnosť polohovania sedadla do ľahu a opierky noh je samozrejmosťou. Ešte by bolo dobre keby je ľahko skladatelný.
Cena by bola fajn do tých 250eur.
Poraďte niečo lebo už sa v tom veľkom množstve kočíkov začínam strácať 🤣🙈. Ďakujem

1natasa1
13. sep 2022

Kupovalo som Britax bmotion 4 plus, bolo to už dávnejšie síce, ale kľudne by som ho brala aj teraz. Je veľký, priestranný, veľa tam pomestíš, ľahko sa ovláda. Za mňa tento, aj keď viem, že budú maminky radiť prevažne iné 🙂

ddenisa123
13. sep 2022

Zopa Move, ja som bola maximálne spokojná.

surama
13. sep 2022

Ja ti zas Zopu move, ktora tu bola spomenuta vobec neodporucam. Kocik je malicky, ma velmi kratke vyuzitie, strieska je kratka, dieta v nom velmi malo chranene proti vetru napr. Ale sklada sa dobre, drzi dobre, konstrukcia je kvalitna, kolesa dobre, gumove, ale do terenu nie. Odpruzenie je take zakladne. Ale celkovo za mna uz nie. Ja som sa s nim hanbila chodit. Teraz mam iny, a to je neskutocny rozdiel.

liloastitch
13. sep 2022

My ideme pre novorodenca kúpiť Britax go big 2 a od neho budeme používať aj športovú časť. Tam je nízko položená sedačka na športovej časti, rúčku si prispôsobím. Kolesá má dobré, terén zvláda,aj sneh. Skladatelny vraj lahko.Jediná nevýhoda je že je ťažký. Ale je to asi jediný kočiar čo nám s partnerom vyhovuje výškovo obom.

anonymous87
13. sep 2022

Ja mam 153 cm a mame Petite&Mars Street+ a maximalna spokojnost

nevenka
13. sep 2022

@anonymous87 inak hej, lebo ja som skusala od nich aj Royal a sice tam sa rucka polohovat da, ale mne je napriklad stale vysoko, tesne pod prsiami v najnizsej polohe. Pre dobru manipulaciu s kocikom ju potrebujem mat trosku nizsie, takze Street+ vyhovuje pre nizke mamicky, mam 152cm.
No a este sa mi pacil aj Baby design (Espiro) Wave, ale tam bola rucka tiez podobne ako na tom Royal, ja som ho vratila, inak ten je aj odpruzeny a lahucky, nosnost ma tiez dobru. Od Baby Design som skusala potom aj model Look Gel, ten ma ale nosnost len do 15kg a ten kus, co som mala doma, mal vadu na strieske a tam je strieska taka tenka jednovrstvova. Takze som ho tiez vratila a ostala pri starom z polskej 2 kombinacie, ale lezie mi uz krkom. Je to tazka krava. Ma uz skoro 9 rokov.
Ale ak mas viac ako 155 cm, tak Ti odporucam Espiro Wave.
Ja cakam stvrte dieta a asi pojdem do Espiro Bueno, 2 kombi, aj ked je to tazsi kocik, potom sa uvidi, co s tym sportiakom...no nenarastiem uz, jedine, ze by rucku dali viac polohovu, mohli by a brala by som potom tiez Wave.
Mne Britax B Motion plus bol velky, mohutny. Ale zavisi aj od dietata. My mame krpceka 20 mesacneho, co ma cca 10 kg, len je vyssi, dlhsi, ale taka tenka lahka spagetka. Nam by teda nosnost do 15 kg mala aj stacit. Aj toto si zvaz.