Športový kočík pre 9 mesačného chlapčeka

hugo2012
29. mar 2021

Ahojte neviem sa rozhodnúť ako vybrať športový kočík pre chlapčeka 9 mesiacov, viete mi poradiť, ktoré modely sú dobré? Podľa čoho ste vyberali?Aká je maximálna nosnosť pre deti?

eliskadad1
29. mar 2021

https://www.modrykonik.sk/ask-an-expert/kocikov... tu je kočíková poradňa, skús si tam pozrieť či to tam nedávno nerozoberali, prípadne tam napíš a ešte je tu na koníku aj kočíkopédia kde je milión modelov kočíkov, o každom napísané základné info a niektoré tam majú už aj recenzie od mamičiek 🙂

hugo2012
autor
29. mar 2021

@eliskadad1 Dakujem, napisala som do.tej poradne len tam pisu, ze sa mi nemusia ozvat 🤔. Dufam ze odpisu.

valentina12345
29. mar 2021

@hugo2012 zalezi co od kocika chces, kde s nim budete najviac chodit. Lebo najst kocik, ktory bude lahky, skladny, dobre manevrovatelny, s velkymi kolesami na rozbite cesty, aby mal dost miesta na spanie, bol otocny do oboch smerov, bol stylovy a vela nestal...sa neda :D myslim to v dobrom. proste treba si povedat, ze co je pre teba kriteriom a od toho sa odpichnut. Ja som napriklad pri dcere menila kocik 3x 🙂

hugo2012
autor
29. mar 2021

@valentina12345 Wau a bola si s niektorym spokojna? Ja chcem presne taky ako si pisala, ze neexistuje, možno nemusi byt otocny. Chcem aby.sa opierka dala.dat na spanie, mal.predlzenu striesku pekne vyzeral cena max. 220 eur

valentina12345
29. mar 2021

@hugo2012 ja som bola najviac spokojna s thule urban glide 2, ale preto sme sme akcnejsia rodina - na korcule, beh. ale tak som si ho oblubila, ze som ho bravala aj na prechadzky, super sa ovlada, po chodnikoch a jamach z dietata nevytrases dusu. ake co sa tyka skladnosti, ziadna vyhra. druhy sme mali cybex mios, to bol super kocik na leto, so sietkou na chrbte, aby sa dieta neprehrialo, predlzena strecha, skladny, dizajnovy. 3 ti sme mali concord wander, tam sme pouzivali realne iba hlboku vanicku, aj ked sportova cast bola fajn - priestranna, otocna, ale asi som chcela zmenu. len vsetky tieto kociky sa hybu cca 600 novy, tak som ti veru neporadila.

valentina12345
29. mar 2021

@hugo2012 napadlo mi, skus pozriet valco snap 4. maju rozne farebne a materialove kombinacie, daju sa vybrat aj nafukovacie kolesa a spacia cast tiez vyzerala dost obstojne.

ukulela
29. mar 2021

@hugo2012 ja som chcela otočný, nafukovacie kolesá do terénu. Kúpila som valci snap ultra. Vtedy ešte korytko, teraz mám pocit, že už majú aj model s rovným lezaním .... chyba mi ale na ňom polohovacia nastavitelna rúčka. Kočíky určite navrhujú chlapi.

hugo2012
autor
30. mar 2021

Našla som takýto čo poviete? https://www.tatolino.sk/vyhladavanie/?string=wave. Mne sa veľmi páči

hugo2012
autor
30. mar 2021

Mate niektorá skusenost s tymto modelom?

dzejsik
30. mar 2021

@hugo2012 chod do niecoho overenejsieho, pozri si napr. Petite Mars Street Air + , stoji trochu viac, ale ma velmi priaznive hodnotenia, ... alebo si pozri nejake kvalitnejsie modely cez bazar (Emmaljunga, Gesslein, Baby Jogger, Jané, Mamas Papas.. mne sa velmi pozdava aj Mutsy Nio alebo Mutsy Nexo)

chrumka120
30. mar 2021

@hugo2012 ja som mala bugaboo bee a kúpila by som ho zas

hugo2012
autor
30. mar 2021

@dzejsik Tak bola som dnes pozriet v jednom obchode, vydaj. mieste a mali tam aj tu znacku Pettire MARS street aj ten Baby design wave pani bola velmi ochotna vsetko mi povysvetlovala. Ten Baby design sa lepsie sklada a kolesa nespinia potah, aj dizajnovo sa mi pacil ovela viac ten BD, cena tiez lepsia, ukazovala mi aj drahsie ale sama povedala ze cena nie je zarukou kvality. Este som sa nerozhodla bola by som najradsej ak by mal niekto aj osobne skusenosti.

stromik
4. apr 2021

My máme kočík Coco tiez značka Baby design, ale ja len vrelo odporúčam!!!Kvalitny kočík,ktory sa aj ľahko skladá. Priestranná, pohodlná sedacia cast kde sa drobec pohodlne aj vyspi a strieška sa dá prakticky predĺžovat...kočík sa lahko ovláda a rozhodli sme sa preň lebo sme mali už kombinovaný kočík Baby design BUENO 😀 a boli sme spokojný. Určite neváhaj a rozhodni sa pre Baby Design. 👍

glop
7. apr 2021

Model Coco od značky Baby design tiež stojí za reč. Kočík sa ľahučko ovláda, sklopí sa 1 rukou, rukoväť je príjemná, nákupný košík je obrovský priehradka na strieške je tiež dosť veľká a zmestí sa do nej všetko potrebné od vlhceniek autíčka peňaženku kľúče a pod. Predĺžená Strecha v horúce dni je perfektná a schováte spiace dieťa.

Sedadlo sa dá dať do úplného ľahu pomocou sťahovacieho pásu - čiže nastavíte do akejkoľvek polohy, potichu. Kočík je dodávaný aj s krásnou podložkou. Pásy su 5bodové. Taktiež opierka na nohy sa dá nastaviť klikacím systémom.

Kolieska sú veľké, tiché na rovnom povrchu, na mestských kockách, zámkovej dlažbe tiež v pohode, myslím, že zvládnu aj horší terén.
Tie nové modely a farby sú krásne. Aj cena je veľmi priazniva. Staršia kolekcia je lacnejšia. 🙃

Baby design má rôzne športiaky na výber. Určite sa na ne pozrite. Aj model wawe. ale všetko záleží od Vašich požiadaviek a predstáv čo má kočík spĺňať.