Športový kočík Petite&Mars Street+ alebo Easywalker Jackey

maruska_22
22. máj 2023

Ahojte, chystám sa kúpiť športový kočík a rozhodujem sa medzi týmito dvomi. Čo myslíte, ktorý je lepší? Mal pripadne niekto obidva a vie to porovnať?

denden77
22. máj 2023

@maruska_22 porovnat neviem ale kupovali sme Jackey kvoli dovolenke.. a vyuzivame ho len raz do roka na dovolenku 😁 nic mi na nom nevadi, len je vhodny na krasne rovne nove chodniky.. zvyknuta na Valco, som si dieta na prvom vymole skoro vyklopila 🤣

dzejsik
22. máj 2023

@maruska_22 ja mam doma Petite Mars Royal a aj EW Jackey, Street je od Royalu o daco viac do terenu, ale i tak s Royalom chodime vsade, nema problem nic prejst, Jackey na lesne a polne cesty az tak extra nebude i ked ich nejako uz prejde a zamrznute ladove chodniky tiez nedal tak dobre ako Royal (u nas moc chodniky neodhrnaju, takze druhy raz som to s nim neskusala), Royal aj Street maju proti Jackey ovela vacsiu strechu … ale, ak chces nieco na caste cestovanie co ti nevezme priestor v aute prilis a pripadne s nim chces cestovat lietadlom alebo casto nakladat do MHD a byvas skor v meste s dobrymi chodnikmi tak aj Jackey obstoji na castejsie pouzivanie … oba su pekne odpruzene, EW ma kvalitnejsie potahy, nepremokave, spodny kos maju oba dost priestranny, EW o cosi mensi, ale zmestis tam vela … ak chces spratny, lahky, co prejde aj lesnu cestu a ma dlhu strechu tak pozri Cybex Eezy S+2, len ak ste vyssi, budete zakopavat do zadnej tyce (preto sme ho predali po starsom synovi, inak bol fakt dobry)