Športový kočík Petite&Mars Royal

727simqa
16. máj 2024

Ahojte mamičky. Idem si k Vám pre radu. Zvažujem kúpu kočíka Petite&Mars Royal 2.
Od koľkých mesiacov ste dávali dieťatko do športového kočíka (iného ako z 2 - 3kombinácie?)
Dcérka má 7 mesiacov, mohla by už v pohode ísť do športiaka Petite Mars? Je vhodný pre takéto menšie bábo? Poprosím vaše skúsenosti, rady. 🙏
Ďakujem ☺️

really8
16. máj 2024

@727simqa ahoj, ja som tento kupovala ked mal maly 1,5 roka. Dovtedy bol v sportovej casti z dvojkombinacie. Ale my sme druhy kocik povodne neplanovali kupovat.
Myslim ze 7m je este skoro. V takom veku som mala maleho otoceneho k sebe, to tu nemozes a taktiez sa tu neda dat opierka do uplneho sedu. Co sa ale u maloktoreho sportaka takto da.

dzejsik
16. máj 2024

@727simqa my sme v nom boli od 5m, lebo sme museli reklamovat dvojkombi… da sa dat do uplnej roviny takze pohoda a uz sme potom tu dvojkombi predali

majka4848
13. júl 2024

@727simqa ahoj my tiež plánujeme kúpiť tento kočik, dcérka síce už mala rok ale podla mňa v pohode od 7m keď ju nedáte do úplného sedu ale takého pololahu. Ale zas nevýhoda je ta, ze vás nebude vidiet.

martaatram
11. sep 2024

Kupili ste nakoniec? Ste spokojne s nim?

kosicanka2018
2. okt 2024

@martaatram tiez cakam na odpoved 😂

727simqa
autor
2. okt 2024

@martaatram kúpili sme ho nakoniec a za nás super kočík....malej sa v ňom veľmi páči. Neľutujem a odporúčam 😉👍🏻

kosicanka2018
2. okt 2024

@727simqa dakujeeeeeem 🙏🏼❤️

really8
2. okt 2024

@727simqa no som zvedava co povies v zime az das fusak a malej kombinezu. Ja stale nadavam lebo su tam kratke popruhy

727simqa
autor
2. okt 2024

@really8 mám overené od veľa známych ktoré majú tento kočík a nemali žiaden problém 🤷🏻‍♀️

really8
2. okt 2024

@727simqa mam tento kocik a mam tento problem

dzejsik
2. okt 2024

@really8 my sme nemali ziadny problem s fusakom a pouzivali sme kocik dve zimy

really8
2. okt 2024

@dzejsik ani ja nemam problem s fusakom. Ale s dlzkou popruhov🙂 ale my mame asi royal 1

dzejsik
2. okt 2024

@really8 tiez mam 1-ku, ale zase musim uznat, ze maly nebol nejako extra dlhy …a teraz dvojka by ich mala mat dlhsie s lepsim zapinanim

really8
2. okt 2024

@dzejsik tak to je fajn ak to poriesili. Kupovali sme kocik ked mal mozno 14-15m a bolo vtedy treba fusak aj overal a zapla som ho ltt. Uvidime tento rok. Problem bol pupcek😀