Športový kočík od štyroch mesiacov

mama4444
24. aug 2021

Maminky aky je kvalitny , za dobru cenu a fakt pohodlný a lahko skladajúci športový kocik ALE pre babatko od 4 mesiacov ( dieta nesedi )
Dakujem 🙂

nikpa
24. aug 2021

@mama4444 Britax b motion plus

lenuska9999
24. aug 2021

@mama4444 ja by som používala ešte hlboký kocik kým dieťa nesedí a nesilila to zbytočné.. a co sa týka športového kocika , ja som spokojná s Britax B motion 4 plus. Je síce ťažší ale je dobrý do každého terénu a vydrží ti veľmi dlho, pretože kvôli väčšiemu priestoru na sedenie sa ti tam vojde aj väčšie dieťa.. vyskúšala som dosť kočíkov, pri tomto som skončila a už ostala

zuzanka.zuzu
24. aug 2021

mám Valco Baby Snap 4 Sport Trend Tailormade - MEGA strieška 👍 úplný ľah 👍 nafukovacie kolesá 👍 skladá sa dovnútra (nezašpiní sa) 👍

vsetkopredietatko
25. aug 2021

Valco Baby Snap 4 Sport Trend Tailormade Tento kocik je TOP. my ho pouzivame od 4mes pre velkeho maleho muza 🙂 a on je spoko a aj my. Citala som aj recenzie nan a som lrekvapena kolko negativnych veci tam je napisanych, pretoze my nemame ziaden okrem trosku vrzgajucich klbikov na rucke. Moju recenziu uz dopisujem, takze coskoro zverejnim, ale za mna bude hodnotenie naozaj velmi vysoke.
Top: strieska, priestrannost, nosnost kocika, zvladanie terenu, skladanie, da sa nosit ako kabela.