Športový kočík od narodenia

simonahanka
13. júl 2024

Dobrý deň, chcem poprosiť o pomoc vo výbere kočíka,, mám Lionelo Amber trojkombinaciu, do mesta a do terénu to je des a športiak je taký že to nieje do ľahu, k tomu ešte nemám ani tu vložku od narodenia

Chcela by som lacnejší , odporučili mi Joie litetrax pro , ale no zasa dizajn nič moc, som vysoká 173cm k tomu,
+ Tá cena asi do 350e, a keby aj s príslušenstvom a strašné sa mi páči hlavne xxl strieška , zapínanie magnetické 😁
Prvy vo som chcela hauch Runner 2, alé dosť recenzií som videla aj mínusové

dzejsik
13. júl 2024

@simonahanka kamaratka ma Runner a spokojna, skus pozriet Petite&Mars Royal 2 (ja mam 1ku, super kocik) alebo Carrello Bravo Plus (ma jedna kamoska a tiez riadne chvali)

mali sme Joie Mytrax, to bol des, rychlo hrkal vrzgal a lietalo mu predne koliesko

simonahanka
autor
13. júl 2024

@dzejsik tie sú oba od 6 mesiaca

dzejsik
13. júl 2024

@simonahanka maju oba uplny lah, dali by sa od 3/4 m pouzit … a tu vanicku z trojkombi nepouzijete vobec? lebo ak nie, tak by to chcelo bud dvojkombinaciu najprv alebo otocny sportak

simonahanka
autor
13. júl 2024

@dzejsik už je dosť veľký pomaly on váži už 8kg pomaly takže preto zháňam , na trojkombinacii sa nedá športiak úplne do ľahu

taktotedanie
14. júl 2024

@simonahanka ziadny sportiak nieje od narodenia

taktotedanie
14. júl 2024

8kg je male di

pondelok01
14. júl 2024

@simonahanka existuju take vlozne tasky na novorodencov, pouzitelne prakticky do kazdeho sportaku. Ked si taku kupis, kludne aj bazarovu za 20-30€, tak si mozes vybrat sportak aky chces, bez ohladu na to ci je alebo nie je “od narodenia” (imho ziadny nie je). Hlavne nech ma rovny lah.

simonahanka
autor
15. júl 2024
simonahanka
autor
15. júl 2024

@pondelok01 neviem presne akú vložku lebo všetky sa zdajú byť teplé

taktotedanie
15. júl 2024

@simonahanka tak male dieta nema co robit v sportovom

zuzuliennka1
15. júl 2024

@simonahanka ak chces iny kocik, vzhladom k vyske, skus pozriet abc design kociky (salsa, viper) maju nastavitelnu rucku, sportiaky su otocne a idu do lahu.
a kolko mesiacov ma dieta? na sportovu cast ma este kopec casu

dzejsik
15. júl 2024

@simonahanka keby pozries na bazari dvojkombi Moon Resea, Moon Rocca alebo Moon Relaxx? to su schopne kociky s pevnou konstrukciou, nie prilis tazke, sportovu cast zlozis v jednom kuse… a zatial by si este mohla vyuzivat hlboku cast a potom otocnu sportovu cast

a ten co si nespokojna nejako lacno predas

simonahanka
autor
15. júl 2024

@zuzuliennka1 3mesiace, lenže chceme ísť na dovolenku a tam tie trasy, hrby,ja nemám dobrý kočík každý otras, kameň je cítiť

zuzuliennka1
15. júl 2024

@simonahanka tak trojmesacne dieta urcite musi byt v hlbokom kociku. Ine by bolo napr. 7-8 mesacne, ze este nesedi, ale uz sa plazi, spevnuje sa mu chrbat, to by sa dalo riesit sportiakom do lahu.
ale trojmesacne urcite musi byt este v hlbokom kociku, s poriadnym rovnym pevnym dnom.

pralinka86
15. júl 2024

Este je moc maly na sportovy, nema dost pevne telo, svaly a v tejto cene nezozenies uplny lah, vacsinou 160 stupňový.
Skus mozno nosic, ak potrebujes alternativu k tvojmu kociku na zatial... Rovna vanicka je zatial naj pre chrbat
A tento jeden sa nasiel rovny uplne, ale cena je aj inde..
Easywalker Jimmey

simonahanka
autor
15. júl 2024

Chcela som easywolker kačky 2 XL tam je úplný lah

dzejsik
15. júl 2024

@simonahanka my máme EW Jackey (nie XL) ako cestovný - na výlety super, ale píšeš, že chceš xxl striešku, tak tú na ňom nečakaj, tie majú rovnaké a nejako extra ti dieťa nezakryje

oblecenie99
15. júl 2024

Spomínam si na kočíky, ktoré mali jednu časť, ktorá sa použila aj ako vanička, a alternatívne neskôr ako športová časť, tuším to bola značka Moon. Tak malé bábo by som ešte do športovej časti nedávala.

simonahanka
autor
15. júl 2024

@dzejsik ten Jacky 2 XL má striešku až dolu

pondelok01
15. júl 2024

@simonahanka myslela som nieco taketo https://www.offia.sk/nikidom-univerzalni-korba-.... Ten vrch zipsovat nemusis ak je teplo. Mala som nieco podobne, ale inu znacku, neviem si spomenut aku. Pouzivala som to v lete ked malo dieta 4-6 mesiacov, potom uz vedelo sediet a islo normalne do sportaku. A sportovy na dovolenku letecky by som zvazila Joie Pact Pro. Je lahucky, s fajn strechou, a da sa nan nakliknut vajicko - co sa hodi po letisku aj do lietadla.