Dobrý deň, chcem poprosiť o pomoc vo výbere kočíka,, mám Lionelo Amber trojkombinaciu, do mesta a do terénu to je des a športiak je taký že to nieje do ľahu, k tomu ešte nemám ani tu vložku od narodenia
Chcela by som lacnejší , odporučili mi Joie litetrax pro , ale no zasa dizajn nič moc, som vysoká 173cm k tomu,
+ Tá cena asi do 350e, a keby aj s príslušenstvom a strašné sa mi páči hlavne xxl strieška , zapínanie magnetické 😁
Prvy vo som chcela hauch Runner 2, alé dosť recenzií som videla aj mínusové
@dzejsik tie sú oba od 6 mesiaca
@simonahanka maju oba uplny lah, dali by sa od 3/4 m pouzit … a tu vanicku z trojkombi nepouzijete vobec? lebo ak nie, tak by to chcelo bud dvojkombinaciu najprv alebo otocny sportak
@dzejsik už je dosť veľký pomaly on váži už 8kg pomaly takže preto zháňam , na trojkombinacii sa nedá športiak úplne do ľahu
@simonahanka ziadny sportiak nieje od narodenia
8kg je male di
@simonahanka existuju take vlozne tasky na novorodencov, pouzitelne prakticky do kazdeho sportaku. Ked si taku kupis, kludne aj bazarovu za 20-30€, tak si mozes vybrat sportak aky chces, bez ohladu na to ci je alebo nie je “od narodenia” (imho ziadny nie je). Hlavne nech ma rovny lah.
@taktotedanie je
@pondelok01 neviem presne akú vložku lebo všetky sa zdajú byť teplé
@simonahanka tak male dieta nema co robit v sportovom
@simonahanka ak chces iny kocik, vzhladom k vyske, skus pozriet abc design kociky (salsa, viper) maju nastavitelnu rucku, sportiaky su otocne a idu do lahu.
a kolko mesiacov ma dieta? na sportovu cast ma este kopec casu
@simonahanka keby pozries na bazari dvojkombi Moon Resea, Moon Rocca alebo Moon Relaxx? to su schopne kociky s pevnou konstrukciou, nie prilis tazke, sportovu cast zlozis v jednom kuse… a zatial by si este mohla vyuzivat hlboku cast a potom otocnu sportovu cast
a ten co si nespokojna nejako lacno predas
@zuzuliennka1 3mesiace, lenže chceme ísť na dovolenku a tam tie trasy, hrby,ja nemám dobrý kočík každý otras, kameň je cítiť
@simonahanka tak trojmesacne dieta urcite musi byt v hlbokom kociku. Ine by bolo napr. 7-8 mesacne, ze este nesedi, ale uz sa plazi, spevnuje sa mu chrbat, to by sa dalo riesit sportiakom do lahu.
ale trojmesacne urcite musi byt este v hlbokom kociku, s poriadnym rovnym pevnym dnom.
Este je moc maly na sportovy, nema dost pevne telo, svaly a v tejto cene nezozenies uplny lah, vacsinou 160 stupňový.
Skus mozno nosic, ak potrebujes alternativu k tvojmu kociku na zatial... Rovna vanicka je zatial naj pre chrbat
A tento jeden sa nasiel rovny uplne, ale cena je aj inde..
Easywalker Jimmey
Chcela som easywolker kačky 2 XL tam je úplný lah
@simonahanka my máme EW Jackey (nie XL) ako cestovný - na výlety super, ale píšeš, že chceš xxl striešku, tak tú na ňom nečakaj, tie majú rovnaké a nejako extra ti dieťa nezakryje
Spomínam si na kočíky, ktoré mali jednu časť, ktorá sa použila aj ako vanička, a alternatívne neskôr ako športová časť, tuším to bola značka Moon. Tak malé bábo by som ešte do športovej časti nedávala.
@dzejsik ten Jacky 2 XL má striešku až dolu
@simonahanka myslela som nieco taketo https://www.offia.sk/nikidom-univerzalni-korba-.... Ten vrch zipsovat nemusis ak je teplo. Mala som nieco podobne, ale inu znacku, neviem si spomenut aku. Pouzivala som to v lete ked malo dieta 4-6 mesiacov, potom uz vedelo sediet a islo normalne do sportaku. A sportovy na dovolenku letecky by som zvazila Joie Pact Pro. Je lahucky, s fajn strechou, a da sa nan nakliknut vajicko - co sa hodi po letisku aj do lietadla.
@simonahanka kamaratka ma Runner a spokojna, skus pozriet Petite&Mars Royal 2 (ja mam 1ku, super kocik) alebo Carrello Bravo Plus (ma jedna kamoska a tiez riadne chvali)
mali sme Joie Mytrax, to bol des, rychlo hrkal vrzgal a lietalo mu predne koliesko