Ak ho niekto mate, tak vas poprosim o nazor.
Ahoj, trosku neskoro, mozno uz ten kocik mas? Neviem. Dnes som ho bola omrknut na zivo. Pride mi uplne super, akurat mi trochu vadi ze nejde do uplneho lahu, ale to je detail. Vanicka velks, polohovacia, sportovs priestranna, kocik lahko ovladatelny, lahunky, idealny do mesta. Ja uvazujem o kupe
@magic08 ahoj, no nekupila som ho a ani nevidela nazivo. Kupila som si Baby jogger city versu. Ta mi pride tento tyzden. Dlho som sa rozhodovala aky kupim, lebo nerobim tak, ze kupujem a predavam kociky. Preto musim dobre vybrat, aby ma niecim neprijemne neprekvapil, lebo ten mi uz musi zostat. To chces dvojkombinaciu?
Ak niekto mate tento kocik tak by ma zaujimali pre a proti, vemi vazne zvazujem, dizajnovo je to cukrik.. 🙂
@marianna988 ja ho mam, zatial vyuzivam len hlboku vanicku, no som maximalne spokojna... nie je to cukrik len dizajnovo... 😀
Haloo, je tu niekto, kto má tento kočík? Ako ste spokojní? Ide mi hlave o športovú časť.
AHojte dievcata, strasne ma zaujima, ci ten kocik nie je nizky velmi, pisu, ze korba od zeme je vo vyske 44 cm...a to je hrozne malo, to mi zacina pri kolenach. teda presla som uz vsetky kociky a som totalne na nervy. Neviem nic najst, co by splnalo moje kriteria....cakam tretie babatko a zrejme som uz narocna, lebo pri prvych dvoch som teda slapla paradne vedla. Prosim, ak mozete vlozit fotku pri kociku, nech mam predstavu o tej vyske.
Dakujem
@vladkaluckalukas tu je foto s postavou.. http://bobobebe.pl/blog/2012/05/12/4/
dnes som ho pozerala na predajni a je krásny.. 🙂
Cawte baby...no ja mám tento kocik 4 mesiace ale iba športovú časť...som s ním spokojná, má perfektnú striesku ktorá sa dá ešte predĺžiť rozzipsovanim a to som strašne chcela aby mal ideálny kocik podľa mna je to na nezaplatenie...taktiež je super že sa dá vanicka otočiť k sebe alebo od seba...predné kolieska sa dajú aretovat ale nepoužívame to vôbec lebo sa s ním aj tak dobre manévruje...jediná nevýhoda je u mna to že veľmi tazko sa dvíha predná časť keď ho tlačím a potrebujem vyjsť na nejaký schodík...inak som spokojná aj keď je už na druhej reklamácii s konštrukciou pretože sa zasekava skladaci modul a nejde s tým pohnúť bez vynaloženia obrovskej sily...dúfam že to už bude po oprave v poriadku
Ahojte prosim vas viete mi niektora poradit,premyslam nad kocikom navington cadet,ale chcela by som vediet ci je sportova cast dost velka aj pre 16 mesacne dietatko?
Dakujem🙂
Žienky, nikde neviem nájsť na predaj len športovú časť. Neviete mi poradiť, kde by som to našla? Vaničku nepotrebujeme... môže byť aj na bazári, ale chceli by sme fialový.
@veronikaayse , ahoj, chcem sa opýtať či je navington cadet aj odpružený, je vhodný aj do horšieho terénu, vďaka
@dzanka11 bohuzial nie je odpruzeny...a v tazkom terene sa s nim zle naraba...
vďaka za odpoveď, tak do veľmi ťažkých terénov by som s ním nešla, ja som myslela, skôr či sa s ním dá aj v zime jazdiť napr. po snehu, lebo som ho našla tu na bazáre za 145€ fialový a strašne sa mi páči. Mám ročnú dcérku, teraz sa už nechce veľmi voziť, už mi začala behať, a mám takko warrior ešte po staršej dcérke, tak na ten nedám dopustiť. Akurát je veľmi ťažký a ked idem niekam s deťmi sama, tak mám čo robiť kým ho naložím do kufra. Preto som chcela, že ho predám a kúpim niečo ľahšie. Ešte som rozmýšľala nad gesslein f4 buggy a jané muum. Tak fakt neviem ako sa rozhodnúť. Nevieš mi poradiť?
@veronikaayse vďaka za odpoveď, tak do veľmi ťažkých terénov by som s ním nešla, ja som myslela, skôr či sa s ním dá aj v zime jazdiť napr. po snehu, lebo som ho našla tu na bazáre za 145€ fialový a strašne sa mi páči. Mám ročnú dcérku, teraz sa už nechce veľmi voziť, už mi začala behať, a mám takko warrior ešte po staršej dcérke, tak na ten nedám dopustiť. Akurát je veľmi ťažký a ked idem niekam s deťmi sama, tak mám čo robiť kým ho naložím do kufra. Preto som chcela, že ho predám a kúpim niečo ľahšie. Ešte som rozmýšľala nad gesslein f4 buggy a jané muum. Tak fakt neviem ako sa rozhodnúť. Nevieš mi poradiť?
Alebo typ Scooner.