Športový kočík - nafukovacie kolesá a otočná sedačka

kristella
11. feb 2018

Žienky ahojte,

prišiel čas zháňať pre našeho malého chlapa šporťák. Ak som si myslela, že klasický kočík bol problém, tak toto je úplná “rocket science” 😀 Mám samozrejme viac požiadaviek ale podstatné sú hlane 2, z ktorých nechcem veľmi upúšťať ale zdajú sa byť nezlúčiteľné... a síce otočná sedačka a nafukovacie “bicyklové” kolesá. Ono, tie nafukovacie kolesá by možno nemuseli byť, ak máte niekto skúsenosti s kočíkom, čo je fakt tichý. Príde mi, že väčšina kolies strašne rachotí a hrká a mňa z toho ide vychytiť. Teraz máme Sofiu od Inglesiny na bicyklovom podvozku a s tým kočíkom ma človek, čo ide predo mnou, zaregistruje, až keď som úplne pri ňom, je super tichučký. Keď idem von s kamoškami, čo majú plastové kolesá, to hrkanie a chrastenie fakt ruší. Nehovoriac o tom, že po meste máme väčsinou dlažobné kocky a rozbité chodníky a keď zíde sneh, budeme chodiť hlavne do prírody. Pozerala som na Gesslein F4 air+, lebo sa to asi najviac blíži tomu, čo by som chcela ale bohužiaľ “hlučnosť” v obchode nevyskúšam. Vie niekto poradiť? Ďakujem 🙂

dada200
11. feb 2018

@kristella stokke Trailz ,tichý, otočná sedačka v oboch smeroch a nafukovacie kolesa , ja som maximálne spokojná , za mna top kočík .

mirola
11. feb 2018

Tak tak stokke Trailz.. ale ani crusi nehrka..

katuss005
14. feb 2018

Ano, trailz je top.

kristella
autor
14. feb 2018

Ďakujem baby, vyzerá super. Jediné, čo ma trocha mrzí, je, že sa podľa všetkého nedá polohovať opierka nožičiek, čiže sa sedačka nedá vystrieť na úplnú rovinu. No ale každý kočík má asi niečo... Každopádne pôjdem omrknúť “naživo”.

katuss005
14. feb 2018

@kristella podla mna je dost pohodlny. Malemu sa v nom dobre spinka. Mam v sedacke fusak a tam je vystrety. Urcite si ho chod pozriet 😊

dada200
14. feb 2018

@kristella presne ako písala
@katuss005 ja mám v ňom fusak a maly mi tam spi aj 2,5 hodiny

alinka987
Odpoveď bola odstránená
Zobraz
dusanazlatko
Odpoveď bola odstránená
Zobraz
aleshka_supermama
1. máj 2018

Ja mam sportiak concord neo a som s nim fakt spokojná.