Ahojte
podobnu temu som nenasla, tak zakladam..
Ide o toto.. Dieta sa narodi na jar, takze prvu zimu po lete, ked bude spat vonku v hlbokom, bude este pomerne male a spavat vonku urcite este bude kadzy den ... Preto by som chcela vas nazor podla skusenosti na cisto sportovy kocik, ktory by splnal tieto kriteria:
- nebude mat latku tenku ako handra,ale skor hrubsiu, aby izolovala trochu a nie zbytocne fugy po krajoch budy, skor hrubsia latka, ako byva na trojkombinaciach, zisita , zozipsovana s opierkou
-moznost co najvacsieho uzavretie kocika v zime : t.j. buda je rozkladacia smerom dolu co najviac a nanoznik siaha co najvyssie k bude, aby tam co namenej fukalo
- polohovatelne nozicky
- dobre odpruženie a primerana vaha, aby sa dobre jazdilo
- mozno vyberu z inych farieb ako len z ciernej ( aspon buda a nanoznik, nechcem cisto tmavy kocik)
Cena do 300E max.
POznam a pozrela som Britaxy, neviem, az na jeden typ mi pridu tmave a nemaju polohovanie noziciek..
Pacilo by sa mi nieco, ako sa daju spravit sportaky od TAKO, ako OMEGA, City moove, Extreme a pod..alebo Camarelo, tam je ta buda a nanoznik uplne super,ale su to 3kombinacie :(
Diky
@takatakasom nie, to poznam.diky ... ja 3komb. kupenu uz mam , ale neplanujem pouzivat z nej sportak, prave kvoli tomu, ze je dost otvoreny.... pouzijem len vajko a hlboku cast...
teraz hladam vyslovene nejaky sportak .... len sportak s nanoznikom.
@katrin21 skús pozrieť na CZ stránke Britaxu, majú tam už uvedenú novinku B Motion Plus, ktorá má aj polohovanie noziciek a aj farieb na výber je si myslím dosť...
Osobne skúsenosť nemám, ale som na tom ako ty, že tiež som v štádiu hľadania šporťáka ...
Vo výhľade mám ešte Valco Quad q, myslím, žeby mohol spĺňať tvoje kritériá....
Inak, keď nájdem kočík, pozriem si predvadzacie videá na youtube, celkom to pomôže 😉
@lajlilinka pozerala som aj Valco napr. ten snap4 ci ako sa vola, krasny je, ale! zase ta tenka latka na strieske... pozriem ten co pises.. Quad este...
hej, pozeram aj videa aj ja 😀
ale aj tak treby vyskusat osobne niekde...
no, ale tie valco tusim nemaju nanozniky :( neviem, ci sa daju dokupit, ale nemaju asi...
inak by aj vyhovoval asi... len ten nanoznik a hrubsia latka.. brala by som ho aj taky cerveny... 😀
este taky detail, som vysoka, takze cim vyssia , dlhsia rucka, tym lepsie....
Ku vsetkemu si nanoznik mozes nechat usit , zatepleny ako len chces. Ja mam site vsetko na quinny zapp xtra2. Sportak do necasu mam graco evo ( kvoli kolieskam) inak by mi stacil aj ten zapp.
Mozno by pre teba bol fajn bebetto nico, aj ked ja som z neho bola nazivo sklamana. Strasne mohutny oproti mojim sportakom.
@liuliu ano, to som mala vybrate.. vyhovovalo by po vsetkych smeroch, ale !
Kvalita :(, baby sa stazuju....
Vraj strieska pada po case a predne kolieska hrkocu .... a to by mi asi dost vadilo.. inak by splnal naozaj idealne vsetko....
Ale dnes som sa rozpravala s jednou majitelkou predajne v TT a poevdala, ze idu v januari na vystavu do zahr. a budu rokovat s TAKO, aby aspon pre nich urobili kompromis s najpredavanejsieho kocika TAKO OMEGA, aby urobili len cisto predajnu sportovu cast... bez vajka a hlbokeho... On cely stoji okolo 400E , takze bez toho by cena mohla byt okolo 200E a vyhovoval by uuuuuuplne idealne, dnes som ho kocikovala, je trochu velky, ale zase ostatne splna super...TAk ak by sa im to podarilo, som adept... cerveno biely by som brala s bielou konstrukciou...
http://www.bambini.sk/sk/14173/26/tako-omega-wh...
@katrin21 skús pozrieť aj Coletto Latina, videla som ho na živo, celkom dobre vyzeral...
@katrin21 Ahoj, viem že chceš pre svoje bábo len to najlepšie. 😉 Nám zostal po staršom tento kočík:
http://www.vase-kocarky.cz/sprint-baby-design/
A či uveríš alebo nie malú som v ňom vozila ako bábo a ešte aj teraz - jediná nevýhoda bola tá, že sa nedala prehodiť rúčka - čiže som na ňu nevidela ale inak max. spokojnosť....A ešte nech vydrží tak do jari a už ho nepotrebujeme. 😉 A vôbec nešlo a ani nejde o to, že by sme nemali na nejaký iný kočík - za akúkoľvek cenu alebo aj na 2....Len píšem svoju skúsenosť . 🙂
ten vyzera fajn, len este niekde pozriet latku 🙂 aka je
http://www.bambino-kociky.sk/index.php/e-shop/1...
ukladam si link, lebo tento zatial fakt je pekny , aj skladny vyzera byt, aj farebne vyhovuje, aj kolesa akuratne.. este ho niekde nazivo najst..
Ja mám na zimu Adbor Mio Limited a som s ním veľmi spokojná.
@katrin21 quad má aj nanoznik na zimu, ale toho času na SK je iba vo fialovej a striebornej farbe...
Snap ee, ten sa mi nepáči vôbec, mám rada čisté línie konštrukcie, tam je tých tyciek až priveľa...
Ja mám Tako Alive, ale 3 kombináciu... Je super, len čo ma odrádza, že hľadám nový sportak, že je v dvoch kusoch - sedačka a zvlášť konštrukcia ...
@lajlilinka no to ma uz vacsina 3komb. tak... s tym sa asi vela nenarobi...
problem bude, ze to coletto asi malokde najdem v obchode..... asi len na nete dokelu.... musim zistit kde tu v okoli, alebo BA sa da pozrieť , ved este mam cas....
len chcem to mat vybrane teraz, lebo ak nic schopne nenajdem, tak radsej predam tu 3komb. co mam a kupim si inu 3komb. ktoru vyuzijem cely prvy rok atd...Som sa trochu unahlila s tou kupou asi 😀
a zistujem, ze neda sa prehadzovať v smere a proti smeru jazdy... neviem,ci to mam oželiet,alebo ....
@katrin21 mame concord fusion a v nom fusak do kocika. Mala ma 8m. Jedina zavasa ze sa neda prizipsovat strieska, vyriesila som to zicherkou. Vyhoda: investicia len par 10tok eur. Nech mi niekto skusi tvrdit, ze malej je v tom zima...
@maslenka47 Veď presne o tom píšem, my sme nemali žiadnu 3-kombináciu ani nič podobné. Hneď ten univerzálny čo zostal po staršom a vôbec mi nikdy nechýbal iný kočík - hlboký alebo podobne, len fakt jediné mínus a to že som na malú nevidela ale zvykla som si.... 😉
@maslenka47 dokonca sa da v pohode zlozit bez toho, aby z neho bolo fusak treba zakazdym vyberat.
@evittam tak ono pokial je hlavny zaujem kupit novy kocik, potom akykolvek argument nechat si ten stavajuci ide bokom. Ale zase ... treba si obcas aj spravit radost a kupit nieco, co vlastne nepotrebujem 😎
@maslenka47 ale concord fusion je predsa trojkombinacia, ci?
on je inak pekny ten kocik.... kedysi som Concord obzerala, ked ho mala aj Verešova sa mi pacil... 🙂
ale vtedy somm nemala dieta este druhe...
@katrin21 ja som ho videla v ZA, pri carrefoure je jedna detská predajňa, volá sa bambino. skús pohľadať bambino kočíky... ale je to už také dobré 3-4 mesiace, čo som ho videla, moc som ho neobzerala, lebo to zatiaľ ešte nopotrebujem, ale padol mi hneď do oka, že aký šikovný, látka sa zdala na 1.pohľad vpohode... skús napísať do ZA, pani v predajni je v celku milá, myslím, že rada poskytne potrebné info 😉
@katrin21 ano, nedá, to je troška nevýhoda... ale to sa nedá ani britax (b-motion, b-agile), ani concord fusion, jedine to nico ide otočiť... ale aj tak, pokiaľ budeš potrebovať šporťák, ešte času dosť a možno nakoniec sa to tako bude dať kúpiť v športovej verzii... 😉
My sme mali Concord Fusion a bol super pevny, velke pevne kolieska vhodne aj do snehu... prave ho predavam a mam k nemu aj original hruby teply fusak - ak mas zaujem, pozri si moj bazar. A nie je cierny🙂)