Športový kočík na zimu

6. aug 2023

Ahojte prosím poradili by ste mi dobrý športový kočík? Nám vychádza na zimu, kľusne zoženiem aj používaný ale zháňam max do 400 €.
Chcem hlavne až sa dá dať do ležatej polohy.
Na trojkombinácií čo mám sa mi furt priečia priedne koliečka. 🤦‍♀️
Ďakujem za rady. 🫶

tosomja
6. aug 2023

Tak hocijaký s veľkými nafukovacími kolesami. Ja mám síce surodenecky, ale nebol problém ani v snehu, ani po kameňoch, ani v lese.

luxus10
6. aug 2023

cam cortina x3, prejde bez problemov aj vysokym snehom, ci odmäkom...lah ma do uplneho rovna...skvely...

autor
6. aug 2023

@luxus10 kolko Vas stal novy?

lugie
6. aug 2023

Pozri sa na značku Petite&Mars, za mňa fajn

luxus10
6. aug 2023

novy sme kupovali len sportovu cast, s PU kolesami taskou a plastenkou-a stal 400e, po znamosti s majitelom predajne, inac sa sport. cast sama nepredavala, cela zostava stala vtedy 700 e.. vyborne sa soferuje,lahucko, kocik nekladie ziadny odpor, je tak paradne vyvazeny-ked je sport. cast nasmerovana-dieta hladi dopredu, da sa aj otocit, ked je dieta mensie a potrebuje ocny kontakt s rodicom-

k tomu som dokupila nafuk. kolesa-to je este paradnejsie a dieta si to lepsie uzije...co je este dolezite, kocik za 3 r. pouzivania nemal ziadne poruchy, a hlavne nevrzgal !!!

tuto mate aj v bazari za nizke sumy, kupovala by som co najnovsi a s nafuk. kolesami...

luxus10
6. aug 2023

no opravujem sa -v bazari tu je len 1 suci -ten z popradu za 320 €... inac nechapem, co ti ludia s tymi kocikmi robia, ze ich takto doriadia...

autor
6. aug 2023

@luxus10 dakujem pozriem to, my tu mame teren ako v lese a podla toho ako napreduje toto mesto asfaltka tu bude o 150 rokov 🤷‍♀️

nikasmile
6. aug 2023

Ja odporúčam Thule Urban Glide. Pre nás najlepší kočiar do teréna. Ale použité idú asi od 500e hore.

luxus10
6. aug 2023

pozor na kociky, ktore nemaju plastovu konstr. pre opru chrbta, ale len visia na popruhu, tie maju aj prisitu striesku ci jej cast, striesku treba odopinaciu, inak sa tam v lete dieta uvari...

dzejsik
7. aug 2023

Petite&Mars Royal mame my (mozem odporucit), kamoska jedna ma Petite&Mars Street a druha Carrello Bravo Plus a aj tie oba prejdu vsetko vsade a velke lozna plocha … Carello prislo od P&M o daco skladnejsie do auta … vsetky ich nove kupis do 300€ cca a este mi napadlo ze jedna kamaratka ma Thule Spring, ten je z nich najskoadnejsi a tiez si ho chvali aj na dedine (novy ide okolo 470€)

autor
8. aug 2023

@nikasmile ano o tych som pocula 🙈

autor
8. aug 2023

@dzejsik dakujem

autor
8. aug 2023

@luxus10 nam to vychadza na zimu, aj ked neviem ci tohorocne leto je zima ci leto 😳🤔

luxus10
9. aug 2023

toto je tak skvely kocik, ze moj sa tesil do kocika, a vonku z neho nechcel ist von...😍, este aj ked mal 3,5 r, a isli sme na celodenny nakup, brali sme tento kocik so sebou...

natali_hamzova
9. aug 2023

Petite a mars street+ Air 🥰

autor
11. aug 2023

@luxus10 super dakujem 🙈 potrebujem nieco co fakt tych par rokov vyuzijem 🙈

autor
11. aug 2023

@natali_hamzova dakujem 🙈