Ahojte maminky mate niektorá športový kočík mutsy nexo? Ak áno ako ste spokojne
@keksik83 noo len ja mam 5 mesačného syna a rozmýšľam nad kúpou tak som nevedela ci je vhodný aj pre také menšie babo
@kvetinka1405 od 6-ich mesiacov. skôr sa neodporúča používať akýkoľvek športový kočík. Nexo sa dá dat do úplného ľahu, do úplnej roviny, tj v pohode ti bude spinkať ako v postieľke. ☺️ Super je tiež, že ma veľkú striešku, vieš vytvoriť babu súkromie a pokoj.
@keksik83 super ďakujem za info pekný vecer
@deina ahoj. ☺️ nexo je odpruzeny, pouzivala som ho najma v meste - dlhe prechadzky po parku, kupelnom ostrove, nakupy, ihriska... vyuzila som ho aj v tatrach, ptechadzky okolo strbskeho plesa zvladal uplne v pohode, mala sedela, driemala, nestazovala si. 😊 problem bol akurat sneh v zime, kolieska sa zasekavali, kedze su mensie. mne osobne sa s nexom zvladal nerovny teren ovela lepsie ako s bugaboo bee ci s golfkami elodie. ten moj nexo ma teraz kamoska a velmi si chvali. ☺️
Ahoj😊 My sme Nexo kupovala ked mala dcerka 8 mesiacov, uz je to rok co ho mame a nedala by som ho za nic na svete😍 Lahky, skladny, polohovatelny a este k tomu aj super vyzera😍 za mna 🔝🔝🔝
Mutsy je sice pekny, ale neprakticky. Mý plastové kolieska, dieta v nom skače, nikdy viac. Radšej som za takyto kočiarik https://www.baby-merci.sk/kombinovane-kociky/anex-cross-orange-sunset-discovery-edition-2018/
ono každemu vyhovuje a ide aj o teren, v ktorom sa kočiar použiva. Mne sa pačia kočiariky značky Anex, su krasne, len škoda, že deti už mám a dalšie už nebude.
moje deti boli v hlbokom a potom športovom kočiku, bola to trojkombinacia a nikdy som žiaden iny kočik neriešila.
moja sestra ho mala v dvojkombinacii a bola spokojná. Ja som zase mala https://www.baby-merci.sk/kombinovane-kociky/dpg-luxor-graphite/ a tiež som bola spokojná. Ten sa mi totiž vlemi pačil a aj ked mam deti velke, stale sa na kočiky pozeram 🙂
teraz je vela peknych kočiatikov, len si vybrat. Teraz v zime su velmi pekne tie s kožišinou . Vyzera to moderne, teplo a babatku sa tam určite pači. Neviete niekto, či je to sučastou vybavy kočika, alebo sa to kupuje zvlašt?
Ja som mala ako moj prvy kocik Mutsy Transporter. Bol to "tank"..lahucky,skladny,vela toho odniesol. Material vyborny na udrzbu. Akurat mal kratsiu striesku. Ak ju ma tento Nexo vylepsenu,tak moze byt uz len lepsi,ako bol nas. Aj po rokoch by som sa rozhodla pre tuto znacku.
@12romi34 Mutsy maju penove,nie plastove kolesa a su ciastocne odpruzene,aspon my sme mali zadne kolesa. Predtym som mala inu konstrukciu Mutsy,k nemu bola len vanicka a ten mal nafukovacky. Takze nemozem suhlasit s tym,ze by tam bolo dieta vytrasene. Sme ho pouzivali 3r.,maly mi tam este ako 2,5r.spaval.
Dnes mi prisiel novy mutsy nexo 2019 je naozaj krasny ale som sklamana ,strasne hrkocu predne kolesa ,ma stym niekto skusenost ci staci namazat alebo reklamovat ? A tak som sa tesila 😣
@najkol fuha ja tiez rozmyslam nad tym kociarikom :/ akej farby ste si objednala?
@zuzkakoczova deep forest ( tmavo zelený)nakoniec sme kolieska namazali a ešte hrkocu ale zvykla som si, dá sa to zniesť,, ináč som s nim spokojná 🤗
@najkol aha :/ to neni bohvieco no.ak aa mozem spytat kolko mesacne babetko mate v kociku? A kolko ma cm a kg babetko? Lebo mame 7mesiacov 9kg 83cm bojim sa ze nam bude maly a chcela by som aspon do 2 rokoch vyuzit :-O
@zuzkakoczova môj ma 8 kg 70 cm, 6 mesiacov a ma ta kopec miesta aj s fusakom, môžem vám zajtra po fotiť ak by ste chceli aj pomerať
@najkol ak by ste bola taka laskava bola by som velmi rada 🙂 a vy ste ho boli pozriet aj nazivo ci ste ho objednali rovno s netu??? 🙂 tak to ste vahovo ako my len na dlzku sa bojim v lahu :-O aby jej moc nohy netrcali :/ zevraj to ma len 93cm a ked uz mame teraz 83 tak neviem neviem 🤷
@kacikiss a ako ste spokojná? Na tie kolesa som si ako tak zvykla ale pribudla strieška,, nedrží tak ako by mala, stále sa povolí na to nervy veľmi nemám, a reklamovať rozmýšľam ale tak byť mesiac bez kočiara si teda predstaviť neviem, keďže sme dennno denne 4 hodky na prechádzke..
@zuzkakoczova ja som na vas zabudla, už ste sa rozhodla ci zajtra vám pošlem rozmer aj foto.??
@najkol strieska to iste..a dalsia vec pre ktoru rozmyslam ze ho budem reklamovat je nasledujuca.. drobca som mala naležato uplne v rovine pripevnila som si na kocik tasku OBag kde bola len penazenka a mobil. Sla som dole kopcekom a kociar sa mi prevazil, vysmykol a prekotil aj s malym. Toto ma dorazilo. Keby som bola vedela kupim lacnejsi ale toto je obycajna labžina za vela penazi
@najkol dobry den. Je kocik aktualny? Poprosim cenu. Dakujem
@kvetinka1405 ahoj, ja som ho mala. jeden z prvých kusov predaných na sk. ☺️ kúpila som ho, keď mala dcérka 2 roky, využili sme ho do jej troch rokov a par týždňov dozadu som ho posunula kamoške pre 1,5-rocne dievčatko. je to výborný kočík. malý, ľahký, spratný, úplne jednoducho sa skladá a po zlozeni je to taky menší kufrík. ma priestranný sedák, väčší ako napr golfky elodie details, ktoré som mala tiez. mala mi doň vošla ešte aj pri výške 100cm a váhe 17kg. jazdné vlastnosti ma veľmi dobre, pekný je dizajnovo. co ta ešte zaujíma? btw mala som aj iné kočíky, napr joolz, inglesinu, bugaboo, tak mam s čím porovnať, nexo je dobra voľba. 😉