Ahoj, vedeli by ste mi poradit, ktory sportovy kocik ma male rozmery najma po zlozeni, ale zaroven je dostatocne pevny na kazdodenne prechadzky na dedine? Rozmyslala som o Valco snap 4, ale recenzie nemal dobre, vraj sa kazi, je nestabilny, hrkoce. Nechcem golfovy kocik, ten sa mi zda pre dieta malo pohodlny. Dakujem za rady.
Aj ja mam valco a spokojnost. Potrebovala som maly a skladny a odmietla som dat 500 euro... nechcela som dvojkolesa. Penove kolieska to zrovna nie su, ako je pravda ze kocik trasie ked ides po macacich hlavach, ale ink v pohode... da sa dat uplne do lahu, nohy tiez rovno... jedine co mozno vytknut, ze kus by mohol byt lepsi pristup do kosika...
@katkulik Ja mám športiak značky Baby design, je pekný, dá sa v pohode zložiť, ľahký a celkovo ja som s ním spokojná, okrem zimy zvládne všetky ročné obdobia v pohode, u nás totiž skoro vobec neodhrnajú sneh, ale ked nebol sneh, tak v pohode som s ním chodila aj v zime. Je taký menší, ale nám to stačí, chodím s ním ráno do školky a potrebujem ho dvíhať po schodoch, čiže mi to vyhovuje. Športiaky trochu viac hrkocú ako kočíky s nafukovacími kolesami, len tie sú zase veľké a ťažké, takže záleží na tebe, čo potrebuješ. Mne tento plne vyhovuje.
mam prave valco a ma 6kg, takze nemoze byt stabilny ako 20kg kocik, ale som s nim velmi spokojna. Ked potrebujem, viem ho dat za sofera (po zlozeni koliesok) pod vajicko. ma penove kolieska, takze ano hrkocu viac ako nafukovacie. Byvam na dedine.