Ahojte, prosím poraďte športový kočík, ktorý sa dá dať do úplného ľahu, má otočnú rukoväť v smere aj proti smeru jazdy a je aspoň do 22 kg. Ďakujem.
@lillly3 to asi ani neexistuje taký kočík, teda nikdy som taký nevidela a to pozerám kočíky už dva mesiace taktiež otočné, vždy sa musí celá časť prehodiť
@jankajankaqwerty no žiaľ ani ja neviem taký už zohnať, preto som skúsila, či nevie niekto o takom náhodou.
Ja som našla už len použité. Voľakedy sa také vyrábali a bolo to veľmi praktické. Ale kvôli vyššej hmotnosti kočíka sa ževraj s tým prestalo 😕
@lillly3 Cybex eezy s twist +2sa dá otočiť len sedačka v smere proti smeru bez vyberania celej časti ale s dieťatkom to asi nepôjde
@lillly3 kočík ABC Design Avus má prekladaciu rúčku, dá sa kúpiť aj ako športový kočík, je do úplného ľahu, len je to taký väčší športiak a myslím že nie do váhy 22 kg
@lillly3 tiez to zrovna riesim a najviac sa mi pozdava cybex balios s, kamoska si ho pochvaluje a to s nimi kocik aj nieco uz precestoval autom aj letecky.