Ahojte. Prosim vas, poradte mi nejaky sportovy kocik, ktory splna vsetky tieto kriteria: 1. ide do uplneho lahu, 2. strieska je velka, sklapacia az do predu a so sietkou, 3. sedacka sa da nakliknut v oboch smeroch - v smere aj protismere jazdy, 4. konstrukcia sa sklada do kufra auta spolu s nakliknutou sedacou castou, nie kazda zvlast, 5. kolesa odpruzene, 6. aby vyzeral celkom k svetu. Nepotrebujem trojkombinaciu, len sportak.
Mala som hlboky kocik Peg Perego Classic Velo s Navetta vanickou. Super hlboky kocik. Mala som Peg Perego Uno, takisto super, ten je najblizsie k tomu, co zhanam. Len ked isla sedacka otocena v protismere (tj male kolieska boli vzadu a velke vpredu), tak sa s nim tazko chodilo na obrubniky a nemal sietku. Mala som Concord Fusion, ten sa pre tento ucel nehodi, inak je to tiez super kocik. A mala som Inglesina Trip golfky, ten je ozaj len tak na dovolenku hodit do kufra, ale opat, super kocik, len nie na tento ucel. Vsetky kociky, co som mala, som s nimi spokojna, ale kazdemu nieco do dokonalosti chybalo.
Pozerala som Inglesina Trilogy, ale neviem ci sa predava samostatny sportak a ci je otocna.
Peg Perego Si Switch, ale tam sa mi nepacia tie rozpojene rucky. Chcem madlo.
No a premyslam, ze predam vsetky tie kociky a kupim jeden, ktory bude nadovsetko.
Existuje taky? 😀 Dakujem.
Tiez ma napadol Gesslein F6
Ahoj, okrem podmienky naklikávania v smere a protismere jazdy, tak by to mohol byť Britax B-motion alebo Agile plus: http://www.4mama.sk/britax+270/britax-b-motion-.... Za mňa všetko podmienky, ktoré píšeš, spĺňala Cam Cortina (alebo novšia verzia Cam Dinámico), ale zase to skladanie do auta bolo osobitné...
Ja som hľadala tiež kočiar, ktorý by bol menší ako klasické šporťáky z trojkombinácii (hlavne aj ľahší), ale zároveň pohodlnejší pre dieťatko ako golfáče, aby šiel do úplného ľahu (lebo malý spáva vonku denne) a aby bol skladný do auta. U mňa to splnil Britax B-Agile dokonale - pre náročnejšiu maminu je vylepšená verzia B-motion (nafukovacie kolesá, výškovo nastaviteľná rúčka - my s mužom sme približne rovnakí, po odskúšaní Agile nám vyhovovala rúčka v danej polohe obom). Máme ho už cca rok, a zatiaľ sme veľmi spokojní. Vyhovovala mi aj tá Cortina, ale bola už dosť veľká napr. na také len vybehnutie do škôlky so staršou, a hlavne sme nemali miesto na väčší šporťák na bežné používanie a spanie, a zároveň na golfáče.
Graco Trekko okrem nakliknutia do obidvoch smerov splna vsetko
Ja mám Teutoniu Cosmo, myslím, že spĺňa všetko. http://www.babymarket.sk/sk/5138/14/teutonia-ko...
Mám stále ten istý pri troch deťoch a vyzerá ako nový.
@andisko - Cam sú kvalitné kočiare - talianske 🙂 Skladá sa tak, že musíš odkliknúť tú sedaciu časť z neho, a zložíš podvozok. Ale ono to ide ozaj odkliknúť za 2 sekundy zase, ten skladací systém na nich sa mi páčil, lebo my sme dosť že často skladali kočiar do auta. Podvozok sa tiež zloží/rozloží za pár sekúnd, nič zložité 😉 Tam sa dá naklikávať tá sedacia časťaj v smere, aj v protismere jazdy.
Hartan nemá?
@jatva prave preto to chcem, aj starsieho som tak nosila v tom PP uno. @rencacaa musi mat oba smery, iny nehladam. @katyt kamoska ma teutonku, neviem ci prave cosmo, vyzera tak nejako. ale to je riadne hoviadko, aj sa tusim skladala sedacka a podvozok zvlast, nie? ale inak su to dobre kociky, to zas jo. @katrinka8 a predava sa aj samostatne? tak narychlo som nasla len 3komb.
Valco snap 4 má aj verziu s naklikavanim v smere aj v protismere
@andisko peg perego pliko switch easy drive má rúčku spojenú a dá sa dať do úplného ľahu. Ja ho mám a boli sme veľmi spokojní. Môžem len odporučiť
baby desing sprint max pohodlie na spanie aj pre 2rocne dietatko
tento je len sportovy a v jednom smere
Odporucam bebetto nico...ma vsetky tieto kriteria a aj vyzera fajn 😉
@andisko Tak tých Teutoniek je viac druhov, podľa mňa ja úplne super skladný aj ovládateľný, jasné nie je to ľahké ako golfáč, ale nie ja ani ťažký a hlavne všade sa s ním zmestím aj do malinkého výťahu plus dve deti a ja. 🙂 A podvozok sa dá zložiť aj s nakliknutou časťou úplne v pohode, my ho tak nosíme v aute. Podľa mňa je ten kočík úplne super a fakt spĺňa všetky kritéria čo si tu rozpísala.
@andisko - aha, tuto som našla? http://www.svetkocikov.sk/70-kociky-cam
Ale dala som vyhľadávať "Cam dinamico športový", keď som dala bez toho športový, tak mi to vyhodilo len trojkombinácie.
Akurát kukám, že je tam aj nejaký nový - Cam Met a ten sa skladá aj s tou sedacou časťou spolu 🙂 Ale zas z toho nevidno, či sa dá dávať v smere aj protismere...
tak zatial som zistila, ze na ten peg perego easy drive switch nie su dobre recenzie. pacil sa mi aj valco snap 4 ultra, ale tato verzia s otocnou sedackou nevie sklopit sedadlo do lahu, len vystriet nohy a potom cele polohovat, takze lezi "v sede". gesslein f6 sa mi velmi nepaci a za tie peniaze by som si vybrala iny kocik :( nico bebetto musim pozriet nazivo. ostatne zial nevyhovovali. este som dostala tip na mamas&papas armadillo flip a sola mtx, tie vyzeraju fajn, musim obzriet. ak mate este nejake ine tipy, poradte. dakujem vam vsetkym za doterajsie rady ❤️
ja som mala podobné kritéria ako si písala a po dlhom hľadaní som vybrala Hartan Skater GT a dokúpila som vaničku....A veľký výber čo sa týka dizajnu má...
@tournesols dakujem, pozrela som. ale radsej by som 4-kolku a nieco lahsie okolo 10-12kg. len som este nebola nazivo pozerat tie vytipovane kociky, tak som este nevybrala. pozeram, ze to uz mas za par, lahky porod a dobre babatko prajem 🙂
@andisko Ďakujem pekne a aj Vám všetko dobré...
Ja som vystriedala viacero kocikov a skoncila som s Bebetto nico,vsetky ostatne som predala.mala som presne tie kritériá co ty a tento mi vyhovuje vo všetkých smeroch.super velka strieska,poloha do uolneho lahu,výborne odpruzeny,otocna sedacka, da sa zlozit aj s nakliknutou sedackou a nezaberie v autr vela miesta.u mna je topka 🙂
@barbarita33 nevies, da sa do polohy lezmo zlozit aj bebetto luca? ja mam ten a neviem na to prist :D vzadu na chrbate je taka rucka akoby ale neviem, na co sluzi a nie je tam ziaden gombik ani nic podobne.
Gesslein F6? Len teda ta strecha nebude uplne podla predstav.