Športový kočík Kinderkraft Grande

vevulik18
7. mar 2022

Dobrý deň /ahojte 🙂
Máte prosím niekto s týmto kočíkom skúsenosti ?

weronka31
7. mar 2022

@vevulik18 ja som si teraz kupila kinderkraft cruiser, co je podla mna dost podobne a som celkom spokojna... je lahky, lahko sa sklada, dobre sa s nim manipuluje, dokonca aj pruzi... chodim s nim po narocnom terene nakolko mame pred domom cestu z makadamu a predne kolieska vyzeraju, ze preziju tak maximalne jednu sezonu, ale pomer cena a kvalita je to podla mna ok

vevulik18
autor
7. mar 2022

@weronka31 ďakujem pekne za odpoved , lebo uvažujem veľmi nad ním , lebo nosiť všade sportiak z kombinácie mi pride veľmi náročné , čo sa týka priestoru … asi pôjdem pozrieť na predajňu , odkiaľ ste objednávali ?

weronka31
7. mar 2022

@vevulik18 mall.sk na youtube si pozri videjka, su tam aj recenzie na neho. Oproti kombinacii je to ovela lepsie, lahucky je a menej miesta zaberie v aute

lenuska9999
8. mar 2022

@vevulik18 mam skúsenosť, bohužiaľ veľmi zlú. Kúpila som ho keď mal malý cca rok. Po dvoch dňoch sa mi počas prechádzky zlomil v tom klbe ako sa skladá, keď som prechádzala obrubník. Ôk dala som reklamovať. Potom sa mi odlomil držiak na pohár , madlo a stále sa mi zasekavalo predné koliesko. Ôk dala som reklamovať. Do tretice sa odtrhol zasa držiak, kolečko odletelo, zlomila sa opierka na nohy. Už mi museli vrátiť peniaze, tak som cela stastna kúpila iný kocik.

vevulik18
autor
8. mar 2022

@lenuska9999 a aký ste nakoniec potom kúpili ? 🙂

lenuska9999
8. mar 2022

@vevulik18 britax b - motion 4 plus. S týmto sa nemôže kinderkraft ani porovnať