Ahojte prosím vás mate niektorá skúsenosť s kočíkom kinderkraft? Vid foto poprípade celkovo značku kinderkraft?
Nič moc kočík,ako na fotke fajn. Ale realita je iná. Aj my sme ho chceli pre syna ale nakoniec sme sa rozhodli pre inú značku a som naozaj rada, že sme si nakoniec vybrali iný.
@petricka22 ďakujem za odpoveď 😊 aký ste nakoniec zvolili?
@kupculik ja mam easywalker miley, ma 7kg, s jednou rukou zložiš aj poskladaš, da sa dať do uplneho lahu, je do 22kg.da sa na to dať aj vajicko bez nadstavca., Ma zabudovanu tasku a traky na nosenie.pozri video na youtub
@kupculik ja som kupila kinderkraft grande city, keď mal malý rok(mohla som aj skôr) a mám ho ako kočík v aute keď idem do mesta, na dovolenke, záložný a som spokojná
@kupculik ja nakoniec maci-cosi, ale tiez by sa mu dalo co to vytknut.
@kupculik som s ním zatiaľ spokojná 🙂
@petricka22 a ktory maxi cosi? Dakujem 🙂
@feeewa ma obycajne kolieska, ktore dost hrkaju. Vzadu medzi kolesami nie je tycka a fakt tam chyba, ked chces nohou zapriet a zdvihnut kocik na obrobnik. To, ze polohovanie so snurkou je hrozne (povodne som ho ani nechcela, ale uz som si nevedela nic vybrat 😀). Kratka strieska, ked ho poskladam, nie je ho potiadne za co chytit a ani to skladanie nejde jednym cvakom 🙂 ale vyzera pekne 😀
@nukileta2107 ako dlho ho mate? 😊
@kupculik cca 4 mesiace 🙂
@petricka22 presne nad tymto rozmyslam 😂 na tych easywalker sa mi nepaci, ze sa nefaju dat do kolmeho sedu a dieta je stale akosi nahnute dozadu 🤔 tak ja uz teraz fakt neviem 🙈😂
@feeewa ja lutujem, ze som si nakoniec nevzala moon resea. Ale nemali ho v peknej farbe 😂
@kupculik no, tiez som kinderkraft zvazovala, ale pytala som sa sudedy a ta nan dost nadavala. A celkovo, ked som si zacala vsimat inzeraty, predavali uplne nove kociky, len parkrat pouzite, co mi napovedalo o tom, ze tie kociky nie su nic moc a ti ludia sa ich hned po odskusani chceli zbavit. Takze ja som zvolila radsej drahsi kocik.