Ahojte, na jar plánujeme kúpiť športový kočík pre ročné dieťa. Malo by to byť niečo spratné, s väčšími kolieskami, a aby sa dal dať no úplného ľahu do 400€ ideálne. Potrebujeme ho hlavne kvôli cestovaniu/presúvaniu, mame Bugaboo fox 5, ktorý je tip top na prechádzanie v meste aj teréne, ale zaberá veľa miesta v aute.
Pokukujem po cybex beezy.
Rada si prečítam vaše odporúčania. Vďaka
Ja mam beezy a som spokojna. Prejde aj miernu lesnu cestu, aj nejake macacie hlavy.
Kolieska su mensie a obcas sa v nejakej skare sekneme, s tym som ale pocitala. Strieska sa da vzadu rozpojit a v lete ked spi sa da skvelo luftovat. Sed je mensi ale to je skratka dane velkostou kocika
@smejko47 Ak cestovný čo veľa prejde, tak Beezy bude super, prípadne pozri Moon Zac, ak riadnejší ale skladný šporťák, tak pozri Petite&Mars Royal 2 alebo Carrello Bravo Plus.
@smejko47 my máme Cybex balios s lux a sme spokojní. Tiež dosť cestujeme a potrebujeme neustále kocik nakladať a vykladať z autá a tento je ľahký. Je aj dosť spratný, veľmi dobre sa ovláda aj jednou rukou. Ako píšeš dá sa dať do úplného ľahu a ma predĺženú striešku, čiže aj keď babo spí , nesvieti mu tam slnko. Ako veľké plus považujem to, že sa dá používať v smere aj protismere jazdy. Na jednej strane ma väčšie kolesa, čiže mi zvládne aj takú menšiu túru. Chodíme s ním aj do lesa na kyslíkovú dráhu atd, do teraz nebol problém. S cybex beezy skúsenosti nemám, no vyzerá, že ma dosť malé tie kolieska. To bude podľa mňa len taký mestský kočík a do nákupných centier atd. Plánujete potom na horšie trasy kúpiť nejaký ďalší ?