Športový kočík do 250 EUR

3. jún 2024

Ahojte, idem kupovať športiak. Mám podmienky - max do 250eur, oba smery jazdy, úplný ľah, XXL strieška a aby zniesol dedinský kamenistý terén a lesné/poľné cesty. Niečo na štýl Hauck rapid 4D, Britax römer, Momi Myia. Konkrétne u týchto nevidím možnosť protismeru jazdy. Existuje niečo, čo by spĺňalo tieto požiadavky a máte skúsenosti? Ďakujem. PS: najlepšie by bol v ružovej farbe.

dzejsik
3. jún 2024

Velmi fajn je Carello Bravo Plus, ale nie je obojsmerny, no moznoze by vyhovoval podobne aj obojsmerny Carello Ultra alebo Carello Omega

pondelok01
3. jún 2024

Otocnych sportovych (nie z dvojkombinacie) je zalostne malo, neviem preco. A XXL strieska je tiez uplne exoticka poziadavka. Nechapem, preco z tych sto vyrobcov nikto nevyraba kocik, ktory by mal: nosnost 22 kg, vazil menej ako 10 kg, mal ozajstnu velku striesku, otocny alebo cisto protismer, kolesaco zvladnu obrubnik.

Kazdopadne po mojich rokoch hladania ti poradim tieto, ale tvoje poziadavky 100% nespona ziadny:
- Valco Trend Ultra - uplny lah, najlepsia strieska, lahky, otocny, nie uplne skladny, nie uplne do terenu, ale cosi zvladne, vaha pod 9 kg, nosnost 22 kg, stoji viac ako 250€
- Kinderkraft Allroad - uplny lah, strieska v pohode,vaha 11 kg, nosnost 15 kg, otocny, dizajn s vtacikmi, cena v tvojom rozpocte
- Maxi Cosi Leona 2 - ten som zvazovala, ale nie je vhodny pre vysokych rodicov (prve dva su), a strieska tusim tiez nic moc

pondelok01
3. jún 2024

Este dodam, ze ja som nakoniec kupila Kinderkraft Allroad. Je to taky lacnejsi kocik, trochu vrzga. Ale na spanie ju uplne super. Kupila som ked mala dcera 2 roky, a uz cosi cez 15 kg. Sedadlo to ma ovela priestrannejsie, nez nas z dvojkombinacie (Anex), dcera v nom spala este ako 3 rocna (konfekcna velkost 104). Manevrovatelnost ma ale horsiu nez nas Anex. Proste dokonaly kocik bohuzial neexistuje, z niektorych narokov treba ubrat.