Športový kočík Cybex alebo Valco Snap

colormoda
28. jan 2017

Mamičky poraďte, ktorý športový kočík je lepší pripadne aj ina značka pre väčšie dieťatko, ktoré už chodí 1,5-2 roky?
Ďakujem 🙂

katpetdo
28. jan 2017

@colormoda

mam Valco snap 4. Hladala som lahky skladny kocik, s velkou slnecnou clonou a polohovatelnymi nohami. Valco to splnil. Vyuzili sme ho asi rok, Syn ma 1,5r a kocik uz odmieta.

blabla195
28. jan 2017

Aj ja mam valco snap4 a som velmi spokojna - lahky, skladny a priestranny ☺. Starsia ma cez 2 roky a este by sa v nom aj vyspala, keby ju mal kto vozit 😆

mom311
29. jan 2017

@colormoda my mame cybex onyx,ktory mi poradil kolega a som velmi spokojna. Maly ma 2a stvrt roka a vyvaza sa jedna radost. Je prakticky aj na dovolenku do lietadla. Skladny do auta. Ma velku striesku a da sa dat do uplneho lahu. Odporucam.

colormoda
autor
29. jan 2017

@katpetdo a nepredávate ho? 🙂

keyneska
29. jan 2017

Valco snap má oproti cyber spojenú rúčku či madlo či ako sa to volá a to je jeho veľká výhoda, ľahšie sa s ním manipuluje, aj jednou rukou.. Akože nemám ho ale tiež práve vyberám a v takých s nosnosťou nad 15 kg je podľa mňa Valco najlepší.

colormoda
autor
29. jan 2017

@keyneska ďakujem tiež sa neviem rozhodnúť

asm
29. jan 2017

Ja mam cybex balios a ma presne rovnake vlastnosti ako valco a dokonca ma otocne sedenie 😉

celasapremenim
29. jan 2017

podla mna su to smejdy jeden aj druhy, mali by stat tak 35 eur

ivaaa3
29. jan 2017

Prečo smejdy?máte odskusane obydva?tiez sa rozhodujeme

colormoda
autor
29. jan 2017

@celasapremenim osobne si nemyslím, že sú to smejdy.... A za 35€ by som ich chcela asi vo všetkých farbách :D

ivaaa3
29. jan 2017

Baby a niekto skúsenosť s touto značkou GRACO EVO,páči sa mi,že dieťa je otočené tvárou k nám

ivaaa3
29. jan 2017