Mamičky poraďte, ktorý športový kočík je lepší pripadne aj ina značka pre väčšie dieťatko, ktoré už chodí 1,5-2 roky?
Ďakujem 🙂
Aj ja mam valco snap4 a som velmi spokojna - lahky, skladny a priestranny ☺. Starsia ma cez 2 roky a este by sa v nom aj vyspala, keby ju mal kto vozit 😆
@colormoda my mame cybex onyx,ktory mi poradil kolega a som velmi spokojna. Maly ma 2a stvrt roka a vyvaza sa jedna radost. Je prakticky aj na dovolenku do lietadla. Skladny do auta. Ma velku striesku a da sa dat do uplneho lahu. Odporucam.
Valco snap má oproti cyber spojenú rúčku či madlo či ako sa to volá a to je jeho veľká výhoda, ľahšie sa s ním manipuluje, aj jednou rukou.. Akože nemám ho ale tiež práve vyberám a v takých s nosnosťou nad 15 kg je podľa mňa Valco najlepší.
Ja mam cybex balios a ma presne rovnake vlastnosti ako valco a dokonca ma otocne sedenie 😉
podla mna su to smejdy jeden aj druhy, mali by stat tak 35 eur
Prečo smejdy?máte odskusane obydva?tiez sa rozhodujeme
@celasapremenim osobne si nemyslím, že sú to smejdy.... A za 35€ by som ich chcela asi vo všetkých farbách :D
@colormoda
mam Valco snap 4. Hladala som lahky skladny kocik, s velkou slnecnou clonou a polohovatelnymi nohami. Valco to splnil. Vyuzili sme ho asi rok, Syn ma 1,5r a kocik uz odmieta.