Ahojte, zaujal ma kočík Carrello Bravo Plus, je dostupný na slovenskom trhu, nikde som však nenašla nejaké skúsenosti, recenzie. Máte ho prosím niekto? Má nejaké muchy, čo by ma mali odradiť od kúpi? Ďakujem.
je to uplne rovnake ako znacka babydesing
@tbd aj si ho kúpila? Ja ho zvažujem tiež a neviem sa rozhodnúť.
@katarina121 este nie, planujem tak cca za 2 mesiace. Uz budem musiet vymenit, kym mala neroztrieska 2 kombinaciu, ktora chcem aby vydrzala este mladsiemu surodencovi.
@tbd
@katarina121
@mimisk prosím kúpila ste ho niektorá?
@hipuska ešte nie ale tento týždeň chcem ísť ho kuknúť
Ľudkovia, máte niektorá tento kočík? Ako ste spokojné?
@tbd ahojky. Tento kočík síce nemám, ale boli sme ho vyskúšať v predajni v Prešove. Je fakt veľmi podarený kúsok. Perfektne manevrovatelny, strieška,materiál,kolesá,polohovanie.... Má všetko, čo má mať kvalitný kočík. Myslím,že ľutovať nebudeš. Ja som ho nakoniec nekúpila, kúpila som bazarovy cestovný kocik, a nakoniec som zistila,že tento veľmi terén nezvláda, tak som ešte v bazari splasila super terenak. Už som nechcela toľko investovať, oba dokopy má vyšli polovicu z toho Brava. Ale kebyže mám mladšie dieťa, tak bravo plus je fakt skvelá voľba
@figurka1985 ja uvažujem kúpiť buď tento alebo carreloo alfa. Viac som však asi naklonená k alfe. Je s otočným sedením.
Syn má 1rok, zatiaľ nechodí a u nás asi 4 dni v roku nefúka vietor. Preto zvažujem asi viac to otočné sedenie.
Len som chcela vedieť, či to nie je taká "hrkálka". Nemám možnosť vidieť ho osobne, nakoľko v najbližších obchodoch tu po okolí ho nemajú.
@januska20 aj alfu som pozerala, ale len na nete. V obchode ju nemali. Ale keby že mám ročné dieťa,asi vezmem alfu ☺️ ale ten nový model 2023
@figurka1985 ten novší pozerám. Práveže uvadzajú , že tento novší model je väčší.
@figurka1985 vďaka za recenziu, ak budem kupovať, určite ho chcem 👍
Ja mám carrello bravo plus 2022 a som veľmi spokojná. Prejde aj horší terén bez problémov. Nie je otočný ale mne osobne to neprekáža. Mala je v ňom od 6 mesiacov .
@tbd Pokiaľ viem je to u nas novinka, ale akurat ho testovala jedna polska maminka, tak pozri na IG ak mas.