Športový kočík Bexa

marus313
29. jan 2014

Ahojte mate niektora skusenosti s tymto kocikom lebo uvazujem nad jeho kupou a zaujimali by ma aj nazory inych mamiciek.Viete ako to chodi v dnesnej dobe vam obchody nahovoria pekne recicky len aby predali ale skusenosti mamiciek su na prvom mieste 😉

nice202
29. jan 2014

@marus313 ja som mala bexu. Hlboky kociar bol ok, ale akonahle som presla na sportovu cast, tak som ho predala. Pre mna sportova cast bola jedno velke tazke nemotorne hebedo. Za tie peniaze som si potom kupila kvalitny, lahky, spratny kocik.

sjuzir
29. jan 2014

@marus313 ja mam tiež bexu a podobne vanička super, športovy trožku ťažší ale inak ok

katkaa02
28. feb 2014

Ja mam tiez BEXU a som s nou velmi spokojna. Hlboku vanicku sme pouzivali asi 6 mesiacov, presli sme na sportovu cast, lebo moja Bombulka uz chcela pozerat vonku. Rozmery vanicky by postacovali aj pre vacsie dieta. So sportovou castou som rovnako spokojna, do roka som ju nosila obratenu smerom k sebe a od roka som otocila. Kocik je lahky a da sa pekne ovladat aj jednou rukou, samozrejme netreba ocakavat lahkost ako pri golfacoch, toto je predsa kociar z trojkombinacie a hlavne ma ovela viac miesta, dieta sa v nom pohodlne usadi a aj pospinka. Je vacsi pri skladani do auta ako golfac, ale na bezne prechadzky je vynikajuci a priestranny. Jedinu chybu, ktoru by som mu vytkla je, ze nema na sportovej verzii na strieske okienko. Inak spokojnost.