Zdravím vedeli by ste mi dať nejaké recenzie na kočík Bebetto Nico Estilo 2019 poprípade skúsenosti kladh zápory a podobne. Zvažujeme kúpu ale nikde som nenašla recenzie. Ďakujem
No ja som ho videla v predajni a mala som možnosť s ním manipulovať a keďže mám len 163cm na mňa bol strasne mohutný a vysoký
Ahojte neviem ci este niekomu pomoze moja skusenost, ale my sme kupili kocik bebetto nico estilo 2019. Mam ho doma zatial len par dni no som spokojna. Kupovali sme ho najma koli jeho velkym kolesam a naozaj prejde bez problemov aj horsi teren, ovlada sa celkom lahko, malej sa v nom velmi paci a velkym plus je aj extra dlha strecha. Nevyhodou je ze kosik pod kocikom je pre nas trochu maly(chodime snim nakupovat). Kocik je po zlozeni dost velky, takze nieje velmi vhodny na cestovanie. Aj na mna posobil najskor mohutne a to mam 173cm ale myslim ze to je len o zvyku. Mozno niekomu moja skusenost este pomoze 😊
@barbora1135 ahoj, mam otazocku, da sa kocik hojdat? Teda je kvalitne odpruzemy? Dakujem
@kristi30 ahoj ano da sa hojdat je dobre odpruzeny ... kolesa hlcu nerovnosti ... ck je u mna obrovske negativum co som an reklamovala je ze je to polsky vyrobok a to sa na nom da dost vidiet ... striezka pokryvena viditelne .. kosik sa mi zacina trhat a to nema ani rok .. inak je dizajnovo paradny kazdy ho chvali
@liza241 a dá sa hojdat? 😆 Myslím ten čo máte teraz
@silvicka247 ano je dobre odpruzeny myslim bebetto .. potom sme menili na vacsi ten sa nedal ale uz ani nebolo treba
Ja sa pridavam