Ahojte maminy, ma niektora vyskusany tento kociar v zime ??? my ho mame doma a sme s nim spokojny, ale neviem ako s nim v snehu a tak dalej, budem rada, za kazdy nazor, lebo rozmyslam, ci nebudeme musiet na zimu kupit iny....Dakujem
@nikolet_89 my máme podobný a v zime sme jazdili v pohode, chcem sa spýtať, či je spratný do auta a kde ste ho kúpili?
@seba1 ano da sa krasne zlozit, kupili sme ho v brendone
@nikolet_89 tak si ho tam pôjdem možno pozrieť, nám vyletuje z kočíka koliesko a chcem kúpiť teraz nejaký menší a fakt čo najmenší po zložení, aby bol, na dovolenku budeme potrebovať. A má nejaké mínusy?
@seba1 iba nakupny kosik
je nizko dany a tym padom sa para...ale inak nie,
@nikolet_89 derie sa o zem? Alebo ako to myslíš? Mne sa zdá, že ten košík je dosť priestranný a to sa mi páči. Ako sa skladá, tak na dĺžku ako sa zvyknú golfáče? Neviem nájsť žiadne foto v zloženom stave.
@seba1 http://www.brendon.sk/Products/ViewDetails/3790...
hej hej ako vsetky na dlzku, hej ked ho viac nalozis tak sa tazka prehne, a tym padom, ked prechadzas cez nerovny povrch tak sa taska zo spodu zodiera
@nikolet_89 díky, len neviem, či ho majú ešte v červenej, ten sa mi páči viac.
@seba1 tak to neviem, ale maju velky vyber takze urcite najdes niaky co sa ti bude pacit, pripadne si tam zavolaj a spytaj sa 🙂
@nikolet_89 volať tam nejde, to som už chcela aj v minulosti
prosim vas vie mi niekto povedat aku ma dlzku chrbtovej opierky? dakujem
Nemám ho, a ani neviem odkial si, ale u nás by som si tak ý kočík nekúpila.. teda, priznávam, nepodlahla som, kúpila som na leto "moderný" krásny športiak, ale akonáhle prišlo blato, tak si viem predstaviť, ako by dopadol, keby som s ním chodila po snehu...
Tvoj kočiarik má malé kolieska a predpokladám, že predné sa aj otáčajú.... Ja preto zhánam na zimu lacný klasický kočík zo 4 velkými nafukovacími kolesami :D :D ten svoj "pekný" si nechcem zničiť