Maminky, mate s tymto kocikom niekto skusenost? Dakujem
ďakujem za info, a vy ho máte?
teraz som pozerala na batola stránke z topolčian, v ponuke ho majú, skúsim tam utorok zavolať alebo aladin z hlohovca, obvoláme a uvidíme.
Ja som chcela vedieť či ho niekto má alebo ho aspoň skúšal, zaujíma ma či sa dá polohovať do úplného sedu, pretože na fotkách mi to všade príde ako polosed a ja potrebujem na sedenie a ešte či sa pri tlačení nezakopáva do tyčiek dolu, kedže tá rúčka je taká kratšia a nedá sa polohovať. Toto som chcela vedieť a preto by som ho rada videla naživo, uvidím v utorok 🙂
veď uvidím, ak sa k nemu dopátram, potom napíšem 🙂
takže asi nič :(
@daska3884 my tento kocik mame je super kupovala som ho v auguste koncom a predavam ho ked chces je este v zaruke..ja rada menim kociky tak preto ho predavam🙂) uz mam vybraty iny..ale skvele sa na nom jazdi...kolecka su opotrebovane len z dovolenky..
@lussialv ja ho mam i na predaj ..je super..este v zaruke bez poskodeni
@silvia2103 je krásny, keby bol v červenom, tak ho bez váhania vezmem, škoda, ale Ďakujem krásne za ponuku
a inak, keď si ho kupovala v auguste, tak kde si ho zohnala?
Juzanka trenčin tam som ho kupovala
@silvia2103 dobrý den, máte ešte na predaj ten rapid kočík? a za kolko?
@lucifucik uz je predany ten bol hned prec
škoda,ale dakujem 🙂
@silvia2103 Mozem sa opytat ci je farba taka krasna aj v skutocnosti? A fialovy a cerveny si nazivo nahodou nevidela?
Nevidela som a farba silno kraaasna modra mne osobne sa velmi paci
Baby videli ste už nový rapid 2015 ? Robím si naň zálusk len si ho nemám kde pozrieť..bojím sa tej konštrukcie čí nieje taká labilna...ak ste ho videli alebo máte priamu skúsenosť s ním tak dajte dáke info prosím dakujem
@silvia2103 prosím ta ten tvoj rapid aká bola s ním jazda ? Nehrkotal moc ? Myslíš že do neho vojde dieťa aj s fusakom ? Ďakujem vopred za odpoveď...
Urcite vojde je velmi priestranny a siroky nanoznik...a velmi dobre sa s nim islo ...
Nanoznik bol v modrom a super cena 75eur
Ma niekto skusenost s modelom 2015 videl ho niekto na zivo jetaky pekny ako na foto a vojde sa v poho do kufra auta nieje velmi robusny ja chcem nieco pekne a moderne alebo mate skusenos s dakym kocikom Dobra cena + kvalita a vyzor moderny dakujem
@mirellka
@daniela87 ahojte kočky. Tak ja mám ten nový 4Baby Rapid 2015 už asi 2 týždne a môžem povedať, že som spokojná. :D Je veľmi pekný, priestranný, malá má 10 mesiacov a vozím ju tam aj s fusakom. Bol problém ho kdesi zohnať a chcela som ho vidieť naživo, nakoniec som ho našla v jednom obchode a mali už len vo fialovej farbe. Všade je vypredaný. Tak máme fialový. V kľude ho vopchám aj do auta, nemám s tým problém. Ak máte ešte nejaké otázky, rada odpoviem. :D
A páči sa mi, že k tomuto novému modelu dali už aj okienko navrch, takže malú pozorujem :D
@ivka_jarko aká je s ním prosím ťa jazda po nerovnom povrchu , nehrká moc ? je stabilný ? dakujem ja som zatial stale iba obdivovatel, nejak sa neieme rozhodnúť mm chce iný ja by som brala tento...
ja mam rapid kupovany v maji a som s nim velmi spokojna. da sa dat do uplneho lahu a ma velky kosik co je vyhoda 🙂
@mirellka no mne osobne sa s ním jazdí dobre. Neviem, len to ťažko keď každá sme iná. :D Ja som s ním chodila aj v snehu a pohoda. Tak jasné že troška hrká ako každý šporťák alebo bugina, ale zdá sa mi že menej. :D Je ľahunký, sama som si ho vyložila aj do autobusu. Za tú cenu som nadmieru spokojná, naozaj. A aj je veľmi pekne robený, taký moderný.
@mirellka Len mám jednu jedinú pripomienku k nemu. Má veliký košík na nákup do 3kg, čo je pohoda. Len keď dáš bábo do úplného ľahu, tak sa k nemu dostaneš len tak, že ho nadvihneš. :D Není to až taká hrôza ale. Som si zvykla :D Ale keď máš menšie veci, tak je na košíku suchý zips a vytiahneš to tade :D
@ivka_jarko dakujem ti velmi pekne za info, už som mala možnost vidieť tu verziu 2014 ale tento vypadá super,-....u nás sú strašne rozmlátené chodníky sama jama tak zato mm chce niečo bud s vačšími kolami alebo odpružený....ach jo...ešte že nám to nesúri ale mne za týmto normálne srdce pištíííííí
baby, ozaj ho žiadna nemáte? tiež by ma zaujímali skúsenosti, zvažujeme jeho kúpu 🙂