ahojte mamičky.. máme 1. bábo a zatial mame trojkombináciu , už máme skoro rok, športová časť je tažká a hlavne zaberá celý kufor.. rozmýšľam nad športovým alebo golfovým kočíkom.. nechcem zbytočne kupovať hluposť viem hlavný rozdiel ale skor by ma zajímali skusenosti .
Kočík chcem na prechádzky , do mesta, ku lekárovi a pod.. čiže nech sa lahučko sklada, poskladá sa do malého, lahučky je.. poradíte mi? budem Vám vdačná prípadne aj link na kočíky čo odporúčate
@babi81 prosím ta hodíš mi na nho link? dakujem
@zuzana321991 https://www.bugaboo.com/IT/it_IT/strollers/buga... najdes aj v bazariku
jednoznačne peg perego si,ak by si mala zaujem tak viem poskytnut po synčekovi,my sme vyuzili na vylety,dovolenky,veľmi lahučky,malo miesta zaberie,velky nakupny kosik,aj taska original k nemu,tiez sme mali 3 kombi a ta sportova čast nam bola dobra len v zime do hlbokeho snehu,inak od jari do jesene sme vyuzili golfač.
@zuzana321991 valco snap - nieco medzi golfacom a sportakom. lahky, skladny a vo verzii sport s nafukovacimi kolesami vhodny aj do terenu.
Ahoj,za mňa tiež valco snap športová verzia s nafukovacími kolesami...paráda,manipulácia a zmestí sa do malého Fiat Punto ;)
dakujem dievčatá skusím ho kuknuť
@zuzana321991 za mna bugaboo bee3 🙂