Športový alebo golfáč?

zuzana321991
6. feb 2019

ahojte mamičky.. máme 1. bábo a zatial mame trojkombináciu , už máme skoro rok, športová časť je tažká a hlavne zaberá celý kufor.. rozmýšľam nad športovým alebo golfovým kočíkom.. nechcem zbytočne kupovať hluposť viem hlavný rozdiel ale skor by ma zajímali skusenosti .
Kočík chcem na prechádzky , do mesta, ku lekárovi a pod.. čiže nech sa lahučko sklada, poskladá sa do malého, lahučky je.. poradíte mi? budem Vám vdačná prípadne aj link na kočíky čo odporúčate

babi81
6. feb 2019

@zuzana321991 za mna bugaboo bee3 🙂

zuzana321991
autor
6. feb 2019

@babi81 prosím ta hodíš mi na nho link? dakujem

tretiedieta
7. feb 2019

jednoznačne peg perego si,ak by si mala zaujem tak viem poskytnut po synčekovi,my sme vyuzili na vylety,dovolenky,veľmi lahučky,malo miesta zaberie,velky nakupny kosik,aj taska original k nemu,tiez sme mali 3 kombi a ta sportova čast nam bola dobra len v zime do hlbokeho snehu,inak od jari do jesene sme vyuzili golfač.

kp7333
8. feb 2019

@zuzana321991 valco snap - nieco medzi golfacom a sportakom. lahky, skladny a vo verzii sport s nafukovacimi kolesami vhodny aj do terenu.

zuzipolo
8. feb 2019

Ahoj,za mňa tiež valco snap športová verzia s nafukovacími kolesami...paráda,manipulácia a zmestí sa do malého Fiat Punto ;)

zuzana321991
autor
12. feb 2019

dakujem dievčatá skusím ho kuknuť