Ahoj dievčatá, zháňam športovú časť na môj hlboký kočík Pure bordo. Je klasický hlboký a chcela by som na to klasickú asi inú ani nie 😅 športovú časť/nadstavbu. Na jednej strane čo sú kolíky majú vzdialenosť medzi sebou 21cm plus mínus milimeter a vzdialenosť medzi jednou a druhou stranou kolíkov je 43cm a na konštrukcii kde sa zaháknu majú 40cm (tie dierky). Pridala som aj foto 🙂 Prosím Vás, ktoré máte hlboké kočíky podobného tipu ako ja prípadne ako je kočík steggi lux (čo ma ako prvé napadlo) a máte aj športovú časť, mohli by ste mi odmerať vzdialenosti a prípadne ak máte podobné rozmery, dali by ste mi vedieť? Budem veľmi rada a samozrejme aj tie, ktoré nemáte taký kočík ale máte dajaké info napíšte 🙂
A tiež ma napadlo baby ak máte steggi lux aj športovú časť mohli by ste mi poslať bližšiu foto boku kde sú tie kolíky? ĎAKUJEM
aa ešte dodatok dozvedela som sa, že aj kočík captiva má také rozmery ale chcela by som to potvrdiť od viacero mamičiek ako od jednej čo sa snažila ma donútiť kúpiť ten jej.