Športová časť Joolz Day+

lenagawel
23. máj 2022

ahojte chcem sa opytat ci si myslite ze je moc problem ked kociar ta sportova cas sa neda dat do lahu? bola som rozhodnuta pre joolz day plus ale predavacka hovorila ze ma to tento problem ze sa tam da iba sediet a neda sa to polohovat tak teraz som zmatena….mate niekto skusenosti ci je ti moc problem alebo by ste do toho isli aj tak?
Dakujem

july0
23. máj 2022

No ja by som s tym problem mala v sede by sa mu tazko spinkalo

snehulak77
23. máj 2022

Ak som dobre pozerala, je to korytkove sedenie. Ja som mala Moon najskôr a po dohode s fyzio sme vymenili za bugaboo korýtko a nemenila by som. Malému sa v ňom super spí. On sa dá dať do ľahu, ale je ako kozmonaut, že trochu hore nohy , ale nášmu sa to páči. A to som bola predtým proti korýtko 🙈🙈🙈

normab
23. máj 2022

Joolz day + mam, a su tam 3 polohy korytkoveho sedenia, uplny sed, polosed a uplny lah.. maly v pohode spal aj v sportovom

snehulak77
23. máj 2022

@normab ono ti, čo korytkove sedenie nemali, tak môžu mat pocit, že to dieťa vlastne neleží, ale nie je to pravda. Za mna je to super , pri druhom by som išla znovu do korytkoveho kočíka

sapetka
23. máj 2022

@lenagawel joolz day + sa da dat do lahu. Rozdiel je jedine v tom ze to je korytkove sedenie/tym padom lezanie je s nozkami vyssie. Mne sa to praveze paci a preto sme ho kupili